Libnet.ro
UNICEF

17:15

Trump, dupa intalnirea cu Iohannis: Qatar a fost un finantator istoric al terorismului. ii cerem sa opreasca imediat finantarea

Adevărul Adevărul,
Trump, dupa intalnirea cu Iohannis: Qatar a fost un finantator istoric al terorismului. ii cerem sa opreasca imediat finantarea

Presedintele SUA, Donald Trump, intr-o conferinta de presa comuna cu presedintele Klaus Iohannis, a acuzat Qatarul ca este un finantator istoric al terorismului si a cerut altor state, fara sa le nominalizeze, sa opreasca sustinerea financiara pentru organizatiile teroriste. continuă pe Adevărul

Trump: Qatar a fost un finantator istoric al terorismului; ii cerem sa opreasca imediat finantarea

Presedintele SUA, Donald Trump, a acuzat Qatarul ca este un finantator istoric al terorismului si a cerut altor state, fara sa le nominalizeze, sa opreasca sustinerea financiara pentru organizatiile teroriste.

Primul mesaj al lui Trump despre intalnirea cu Iohannis (FOTO)

Presedintele SUA, Donald Trump, face prima referire la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in SUA. intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, cel mai p.

FOTO + VIDEO. Donald Trump, catre Klaus Iohannis: Vreau sa aplaud curajul dumneavoastra in lupta impotriva coruptiei si apararea statului de drept. Presedintele Iohannis are sustinerea noastra. Miza surprinzatoarei conferinte de presa Iohannis-Trump |ANA

Klaus Iohannis a fost primit, vineri, la Casa Alba de Donald Trump. intrevederea a inceput pe un ton relaxat, liderul american transmitandu-i presedintelui roman ca Romania este un aliat minunat. Cele mai importante subiecte au fost: bugetul NATO, lupta impotriva terorismului, consolidarea parteneriatului strategic si lupta impotriva coruptiei.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu Trump: Vom discuta si problema ridicarii vizelor

Presedintele Donald Trump a declarat vineri, raspunzand intrebarilor presei, ca nu a discutat cu omologul sau roman despre ridicarea vizelor. Nu am discutat problema vizelor, a.

VIDEO. Donald Trump, la intalnirea cu Iohannis: Romania este al patrulea cel mai important aliat NATO cu trupe in Afganistan. Laud Romania ca a crescut la 2 la suta cheltuielile pentru Aparare

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri seara, la Casa Alba, in timpul unei conferinte comune cu presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca Romania este un membru important al coalitiei antijihadiste si este al patrulea cel mai semnificativ aliat cu trupe in Afganistan. Trump a laudat Romania ca a crescut bugetul pentru Aparare la 2 la suta din PIB.

Aplaud Romania pentru cum a luptat impotriva coruptiei. Donald Trump, declaratii transante: Iohannis o sa castige aceasta lupta si are sprijinul nostru (VIDEO)

Donald Trump a transmis un mesaj extrem de clar catre Romania si toti liderii politici din tara noastra in cadrul conferintei de presa comune cu presedintele Klaus Iohannis de la Casa Alba de vineri.

Reactia lui Donald Trump, dupa atentatele de la Teheran: Sustinatorii terorismului risca sa ii fie victime

Presedintele Donald Trump si-a exprimat regretul fata de victimele atacului terorist din Iran, in urma caruia 13 persoane si-au pierdut viata. Acesta a avertizat insa ca tara araba culege ce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )