Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Donald Trump, dupa atentatele de la Teheran: Sustinatorii terorismului risca sa ii fie victime

Antena3 Antena3,
Reactia lui Donald Trump, dupa atentatele de la Teheran: Sustinatorii terorismului risca sa ii fie victime

Presedintele Donald Trump si-a exprimat regretul fata de victimele atacului terorist din Iran, in urma caruia 13 persoane si-au pierdut viata. Acesta a avertizat insa ca tara araba culege ce. continuă pe Antena3

Primarul Londrei nu vrea sa-l primeasca pe Donald Trump, in Marea Britanie, dupa schimbul acid de replici pe tema atentatului terorist de pe Podul Londrei

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a solicitat Executivului britanic sa anuleze vizita presedintelui american Donald Trump, dupa ce a fost criticat de presedintele american pentru reactia dupa atacul terorist soldat cu cel putin sapte morti si aproape 50 de raniti .

Primarul Londrei se opune vizitei de stat a lui Donald Trump in Regatul Unit

Primarul Londrei, Sadiq Khan, criticat de Donald Trump dupa atentatul de la Londra, ca Marea Britanie nu ar mai trebui sa onoreze invitatia facuta presedintelui american pentru o vizita de stat in cursul acestui anului, relateaza AFP.

FOTO + VIDEO. Presedintele Iranului, dupa atentatele de la Teheran, in urma carora cel putin 12 persoane au murit: Vom zdrobi actiunile inamicilor cu mai multa putere

Presedintele iranian Hassan Rohani sustine ca atacurile care au avut loc, miercuri, la Teheran, provocand moartea a cel putin 12 persoane, vor face Iranul mai unit si mai hotarat in combaterea terorismului in regiune.

Casa Alba, dupa declaratiile fostului director al FBI, James Comey: Presedintele Donald Trump nu este un mincinos

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe a reactionat, joi, dupa ce fostul director al Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca ar fi mintit. in acest context, Sarah Huckabee Sanders a afirmat ca liderul american nu este un mincinos.

Coreea de Nord critica Statele Unite, dupa ce s-a retras din Acordul climatic de la Paris: Actiunile lui Donald Trump sunt egoiste si lipsite de moralitate

Coreea de Nord a criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris, calificand actiunea drept apogeul egoismului si a degradarii morale.

Donald Trump continua atacurile la adresa primarului Londrei, dupa ce a refuzat sa se certe cu el: Scuza patetica a lui Sadiq Khan!

Presedintele american Donald Trump a lansat, luni, un nou atac la adresa primarului Londrei, Sadiq Khan, la doua zile de la atacurile de pe Podul Londra si din Piata Borough, soldate cu moartea a sapte persoane si ranirea altor 48, dintre care 21 in stare critica.

Casa Alba respinge acuzatiile aduse de fostul director al FBI, James Comey, presedintelui Statelor Unite: Donald Trump nu este un mincinos. Avocatul personal: Seful statului nu i-a cerut niciodata loialitate

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe a reactionat, joi, dupa ce fostul director al Biroului Federal de Informatii FBI), James Comey, l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca ar fi mintit. in acest context, Sarah Huckabee Sanders a afirmat ca liderul american nu este un mincinos.

Donald Trump a spus minciuni pur si simplu. Fostul director FBI, detalii incredibile despre presedintele american: A incercat sa opreasca anchete

Fostul director FBI, James Comey, a fost audiat joi in Senatul american privind interactiunile pe care le-a avut cu Donald Trump. Acesta a fost demis in luna mai dupa ce a refuzat sa respectele.

Donald Trump, atacat voalat de Theresa May. Cum sare premierul Marii Britanii in apararea primarului Londrei

Dupa ce Donald Trump l-a criticat pe primarul Londrei cu privire la actiunile sale in urma atacului de sambata noapte, premierul Marii Britanii, Theresa May a tinut sa sara in apararea.

Donald Trump, nou atac la adresa primarului din Londra: Scuza penibila folosita de Sadiq Khan pentru a transmite englezilor sa fie calmi (FOTO)

Presedintele american Donald Trump isi continua seria de atacuri dezlantuite la adresa primarului musulman al Londrei, Sadiq Khan, la doua zile dupa atacul terorist din capitala Marii Britanii in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )