Libnet.ro
UNICEF

19:31

Trump neaga posibile legaturi cu Rusia in campania electorala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trump neaga posibile legaturi cu Rusia in campania electorala

Donald Trump a negat orice legatura cu Rusia in campania pentru alegerile de anul trecut, dar a spus joi ca vorbeste doar pentru el, lasand deschisa pentru prima data posibilitatea ca unii din echipa sa sa fi fost implicati, scrie Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Trump neaga posibile legaturi cu Rusia in campania electorala, precizand ca vorbeste pentru el personal / Nu. Alta intrebare, a raspuns el cand a fost intrebat daca a cerut inchiderea investigatiei

Donald Trump a negat orice legatura cu Rusia in campania pentru alegerile de anul trecut, dar a spus joi ca vorbeste doar pentru el, lasand deschisa pentru prima data posibilitatea ca unii din echipa sa sa fi fost implicati, scrie Guardian.

Presedintele Trump NEAGA ca i-a cerut lui Comey sa renunte la investigatia care-l viza pe Michael Flynn: Urmatoarea intrebare!

Presedintele Donald Trump a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI care vizeaza implicarea Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie. intr-un moment sau.

SUA: Trump neaga orice interferenta in ancheta FBI; Rosenstein, intalnire cu senatorii pe tema procurorului special

Presedintele american, Donald Trump, a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI privind o eventuala ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie trecut, in care a invins-o pe democrata Hillary Clinton, transmit AFP si EFE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2834 seconds )