Libnet.ro
UNICEF

08:17

Trump SCHIMBA tactica: Presedintele SUA devine iMPACIUITOR si stabileste intrevederi cu DUSMANII

B1 B1,
Trump SCHIMBA tactica: Presedintele SUA devine iMPACIUITOR si stabileste intrevederi cu DUSMANII

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care. continuă pe B1

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

DECIZIA DE ULTIMA ORA A LUI TRUMP! Presedintele SUA LOVESTE in plin Romania

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a promis in timpul campaniei ca va retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice, sustinand ca el nu crede ca exista vreo.

Barack Obama si-a intrerupt o conferinta de presa din cauza unei jurnaliste care a lesinat: Presedintele SUA a chemat urgent medicul de la Casa Alba. Cum a reactionat Donald Trump intr-o situatie similara (VIDEO)

Gest impresionat facut de Barack Obama in timpul ultimei sale conferinte de presa din acest an. Presedintele american si-a intrerupt discursul din cauza unei jurnaliste care lesinase. Obama a chemat.

ştiri de la B1

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )