Libnet.ro
UNICEF

18:15

Trupa Evanescence va concerta la Bucuresti pe 29 iunie

Hotnews Hotnews,
 Trupa Evanescence va concerta la Bucuresti pe 29 iunie

Evanescence, una dintre cele mai apreciate trupe rock americane, va sustine un concert la Arenele Romane din Bucuresti pe 29 iunie, de la ora 20. Au fost deja puse in vanzare bilete la preturi speciale pe iabilet. ro, anunta organizatorii. continuă pe Hotnews

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Ciolos: Datorita viziunii lui Constantin Stroe, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante in urma decesului lui Constantin Stroe, fost director al uzinei Dacia si aminteste ca atunci cand fabrica de automobile trecea prin momente grele, el a luptat pentru privatizarea acesteia pentru ca a crezut in viitorul automobilului romanesc. Datorita viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei, spune Dacian Ciolos.

Formatia Evanescence concerteaza la Bucuresti in 2017: ce preturi au biletele

Formatia americana goth-rock Evanescence va concerta la Arenele Romane din Bucuresti pe 29 iunie 2017, de la ora 20:00, iar biletele la preturi speciale au fost puse in vanzare, informeaza METALHEAD BestMusic Live Concerts.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )