Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trustul INTACT, solidar cu victimele infernului din Capitala

Antena3 Antena3,
Trustul INTACT, solidar cu victimele infernului din Capitala

Trustul INTACT este solidar cu victimele tragediei din centrul Capitalei, in urma careia au murit 27 de persoane si 180 au fost ranite. Mihai Gadea si Dan Negru au anuntat, sambata seara, intr-o. continuă pe Antena3

Numar de urgenta pentru familiile celor aflati in clubul Colectiv din Capitala - 021.206.92.91

Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta din MAI, a anuntat ca un numar de telefon de urgenta - 021. 91 - este disponibil pentru familiile celor aflati vineri seara in clubul Colectiv din Capitala, unde a avut loc un incendiu puternic, soldat cu zeci de morti si raniti.

Patriarhul Daniel, in urma incendiului din Capitala: Sa unim rugaciunea cu fapta milostiva!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), Daniel, a adresat sambata un mesaj de compasiune si apel la solidaritate in urma incendiului de la Clubul Colectiv din Capitala, indemnand la unirea rugaciunii cu fapta milostiva pentru cei aflati in suferinta.

Regele Mihai I: Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate, in urma incendiului tragic din Capitala

Sunt cu tot sufletul alaturi de familiile indurerate de pierderea celor dragi in recentul incendiu tragic din Capitala, afirma regele Mihai I intr-un mesaj transmis sambata de Biroul de Presa al Majestatii Sale.

Halloweenul, INTERZIS intr-o scoala din Capitala

Sarbatoarea de Halloween a fost interzisa intr-o scoala din Capitala, in urma unei solicitari trimise de Asocitia Parinti pentru Ora de Religie APOR) catre inspectoratul scolar al sectorului 1 si Ministerul Educatiei.

Apel catre calaraseni: mergeti si donati sange pentru victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti

Calarasenii se solidarizeaza cu victimele tragediei din clubul Colectiv din Bucuresti si merg sa doneze sange, luni, 2 noiembrie. Nenorocirea care a ucis 27 de tineri si a ranit alti 146 nu i-a lasat indiferenti pe oameni. Niciuna dintre victimele tragediei din Capitala nu este din Calarasi.

Cultura intolerantei: internetul, asaltat de cei care cred ca victimele tragediei din Club Colectiv au murit pentru ca celebrau sarbatoarea pagana Halloween. Sarbatoreau moartea si focul iadului si au primit sansa sa o faca in direct - postare a unui int

Sute de utilizatori Facebook, comentatori pe site-urile de stiri sau blogeri ultra-ortodocsi au impinzit in ultimele ore internetul cu postari in care sustin ca tragedia din Club Colectiv de vineri seara a fost cauzata de faptul ca tinerii din club celebrau Halloween-ul alaturi de o trupa rock.

Tragedia din ColectivNicolae Banicioiu:Sistemul medical si sistemul de urgenta au functionat optim / In momentul de fata, putem spune ca situatia din spitale este stabilizata

Statul roman, prin sistemul medical si sistemul de urgenta, a aratat ca functioneaza, situatia in spitalele care au primit raniti este stabilizata, a declarat ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, sambata dimineata, la finalul sedintei Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, reunit dupa tragedia de vineri seara dintr-un club din Capitala in urma careia au decedat 27 de persoane, iar alte circa 150 au fost ranite, informeaza Agerpres.

Incendiul din Capitala: Clubul Colectiv, autorizat sa functioneze din ianuarie. Ultimul control a fost pe 21 octombrie, s-a constatat lipsa personalului calificat

Clubul Colectiv, unde vineri seara, in timpul unui concert, a izbucnit un incendiu care a cauzat moartea a 27 de persoane, era autorizat sa functioneze din ianuarie, iar ultimul control la local a avut loc pe 21 octombrie, ocazie cu care s-a constatat lipsa personalului calificat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )