Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tudor Baluta, contract pe trei ani si jumatate cu Brighton

Hotnews Hotnews,
 Tudor Baluta, contract pe trei ani si jumatate cu Brighton

Clubul Brighton a confirmat, joi, transferul lui Tudor Baluta de la FC Viitorul, precizand ca jucatorul a semnat un contract pe trei ani si jumatate. continuă pe Hotnews

Tudor Baluta transferat in Premier League

Mijlocasul Tudor Baluta o lasa pe Viitorul pentru a evolua in Premier League alaturi de Florin Andone.

PRIMA SENTINTA IN DOSARUL HEXI PHARMA: Trei ani de inchisoare pentru directorul general si dizolvarea companiei

Dupa trei ani, avem prima sentinta in dosaraul Hexi Pharma. Magistratii Tribunalului Bucuresti au dis-pus ieri, in prima instanta, condamnarea la 3 ani de inchisoare cu executare a directorului general al companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, pentru savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri sub semnatura privata si participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor. in acelasi dosar, Mihai Leva, sef de productie al firmei, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare cu executare.

Fiul Danei Nalbaru, un mic geniu la trei ani

Fiul Danei Nalbaru si al lui Dragos Bucur este un mic geniu la trei ani. Cei doi parintisi-au uimit prietenii virtuali zilele trecute, cu o inregistrare in care fiul lor de numai trei ani facea adunari,.

A purtat un corset in fiecare zi timp de trei ani. Talia sa are 40 de centimetri. Cum arata femeia

A purtat un corset in fiecare zi timp de trei ani. Talia sa are 40 de centimetri. Cum arata femeia. Citeste mai mult pespynews. ro .

IN ULTIMUL TRIMESTRU DIN 2018: Vanzarile Alibaba au inregistrat cea mai slaba crestere din ultimii trei ani

Gigantul de comert electronic Alibaba a obtinut in trimestrul al treilea fiscal, incheiat in decembrie, cea mai slaba crestere a veniturilor din ultimii trei ani, din cauza impactului incetinirii economiei chineze si al razboiului comercial dintre Statele Unite si China.

Femeie gasita moarta in locuinta din Navodari. Vecinii nu au mai vazut-o de cateva zile, dar o auzeau plangand pe fetita ei de trei ani

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost gasita moarta, miercuri seara, in propria locuinta din Navodari, judetul Constanta, echipele de interventie gasind-o in casa si pe fetita acesteia, de trei ani, care era nevatamata.

900 de lei lunar, timp de trei ani pentru someri! Cine primeste banii!

Veste importanta pentru o categorie de romani! in ce conditii pot primi 900 de lei lunar, timp de trei ani. Citeste mai mult pespynews. ro .

A stat doua zile afara in frig si a supravietuit ca prin minune. Copilul de trei ani a fost protejat de un urs in tot acest timp

Un baiat de trei ani, care disparuse de acasa, a fost gasit in mod miraculos dupa doua zile petrecute afara, in frig. Micutul a povestit ca un urs a avut grija de el in toata aceasta.

Tudor Baluta a semnat cu Brighton pe un super salariu! Mijlocasul egaleaza cel mai scump transfer reusit de Viitorul

Digisport anunta ca mijlocasul de 19 ani de la Viitorul Constanta a semnat cu Brighton, echipa la care joaca si atacantul Florin Andone.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )