Libnet.ro
UNICEF

13:45

Tudor Ciuhodaru, mesaj de ultima ora cu privire la cornavirus: Asa putem reduce riscul aparitiei de noi cazuri

Antena3 Antena3,
Tudor Ciuhodaru, mesaj de ultima ora cu privire la cornavirus: Asa putem reduce riscul aparitiei de noi cazuri

Tudor Ciuhodaru este de parere ca masurile cele mai eficiente sunt cele legate de preventie. Acestea ar putea reduce riscul aparitiei a noilor cazuri. continuă pe Antena3

Tudor Ciuhodaru, anunt despre coronavirus

Tudor Ciuhodaru sustine ca masurile de intervenitie cu privire la coronavirus trebuiau luate in urma cu mult timp. Medicul vorbeste si despre informarea corecta asupra virusului ucigas.

CORONAVIRUS |Mesaj de ultima ora de la Ministerul Educatiei, cu privire la raspandirea virusului

Ministerul Educatiei si Cercetarii-Romaniaa lansat o campanie de constientizare pentru elevi si profesori cu privire la combaterea infectiei provocate de coronavirus. Ministerul recomanda respectarea a.

Cum se transmite coronavirusul. Explicatiile oficiale ale medicului Tudor Ciuhodaru

Medicul Tudor Chiuhodaru a explicat cum se raspandeste coronavirusul si a transmis romanilor sa nu intre in panica din cauza epidemiei de COVID-19, chiar daca pericolul este in crestere in Europa, caci fiecare om se poate pazi printr-o serie de masuri simple. Cum se transmite coronavirusul? Explicatiile medicului Tudor Chiuhodaru Coronavirusurile sunt raspandite prin picaturi .

Medicul Tudor Ciuhodaru: Transmiterea coronavirusului, pe cale aeriana. E sufucient sa vorbesti, sa tusesti sau sa stranuti

In contextul in care fost confirmat primul caz de coronavirus in Romania, la un barbat din Gorj, medicul Tudor Ciuhodaru explica cat de importante sunt masurile de preventie pentru a ne feri de noul virus.

Mesaj de ultima ora de la OMS pentru Romania, cu privire la coronavirus

Directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat joi ca epidemia de coronavirus a atins un punct decisiv, cerand statelor sa actioneze rapid pentru a stavili acest virus foarte periculos, relateaza AFP.

Mesaj de ultima ora de la Ministerul Sanatatii cu privire la coronavirus: A fost emis ordin special!

Ministerul Sanatatii a emis astazi Ordinul ministrului Sanatatii pentru instituirea masurii de carantina a persoanelor in situatia de urgenta de sanatate publica internationala determinata de infectarea cu COVID-19 si stabilirea unor masuri in vederea prevenirii si limitarii efectelor epidemiei.

Mesaj de ultima ora din Ministerul Sanatatii, dupa primul caz de coronavirus in Romania: Nu este nevoie sa ne schimbam modul de viata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca dupa confirmarea primului caz de infectie cu noul coronavirus, nu este cazul ca romanii sa isi schimbe modul de viata, sa aglomereze magazinele sau sa intre in panica.

Ultima ora: Maria Sarapova si-a anuntat retragerea! Va rog sa ma iertati

Maria Sarapova si-a anuntat retragerea din tenis, la 32 de ani, printr-un mesaj postat pe Instagram: Va rog sa ma iertati, sunt novice cand vine vorba de asta. Tenis, iti spun adio!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )