Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tudor Pendiuc, din arest preventiv, in arest la domiciliu

B1 B1,
Tudor Pendiuc, din arest preventiv, in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu in cazul primarului Municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc. Hotararea nu este insa definitiva, ea putand fi contesta. continuă pe B1

Tudor Pendiuc, din arest preventiv, in arest la domiciliu

Joi, 19 februarie, Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu in cazul primarului Municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc. Hotararea nu este insa definitiva, ea putand fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Primarul Pitestiului, Tudor Pendiuc, va fi cercetat in arest la domiciliu

Primarul municipiului Pitesti, Tudor Pendiuc, va fi cercetat in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis, joi, inlocuirea arestului preventiv cu o masura mai blanda. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti.

Lucian Bolcas, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Maine se duce in Parlament si face tot ce nu are voie sa faca

Avocatul Lucian Bolcas a comentat, marti seara, in emisiunea La ordinea zilei, eliberarea Elenei Udrea din arestul preventiv si plasarea ei in arest la domiciliu, in urma unei decizii a ICCJ, aratand.

Sinteza zilei: Elena Udrea, TREI VARIANTE pentru eliberarea sa din arest. Iata care sunt

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, trei posibile variante pentru eliberarea Elenei Udrea si plasarea sa sub arest la domiciliu, in dosarul Microsoft. Prima varianta.

Care este primul loc in care va merge Udrea dupa eliberarea din arest

Avocatul Elenei Udrea, Marius Striblea, a declarat ca prima obligatie a deputatei, dupa eliberarea din arest, este sa se prezinte la Sectia 2 de Politie pentru a aduce la cunostinta faptul ca instanta a dispus arestul la domiciliu.

Fosta sefa ANRP Crinuta Dumitrean, in arest la domiciliu/ Alina Bica ramane in arest preventiv

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) Crinuta Dumitrean sa fie judecata in arest la domiciliu, in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala, anunta Agerpres. In schimb, fosta sefa a DIICOT Alina Bica ramane in arest preventiv.

iCCJ: Crinuta Dumitrean poate fi plasata in arest la domiciliu. Alina Bica ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, joi, ca fosta sefa a Autoritatii Nationale de Restituire a Proprietatilor, Crinuta Dumitrean, ar putea fi eliberata din arest si plasata in arest la.

Elena Udrea, pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 21:24 Udrea, citata la DNA pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul impotriva lui Coldea Elena Udrea este citata la DNA, maine, la ora ora 9:30, pentru a oferi lamuriri suplimentare privind denuntul pe care l-a facut pe 30 ianuarie impotriva sefului SRI Florian Coldea, a anuntat avocatul ei, Marius Striblea, potrivit surselor din presa. Anuntul a fost facut dupa iesirea Elenei Udrea din arest. * Udrea, la iesirea din arest: Probabil ca voi merge maine in Parlament ----------- Elena Udrea a fost plasata in arest la domiciliu, potrivit deciziei definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare.

Fostii sefi ai Politiei Timis si primarul din Recas, in arest la domiciliu

Fostul sef al Politiei Judetene Timis Sorin Muntean, adjunctul sau Florin Bolbos, fostul sef al Serviciului Politiei Rutiere Marcel Craciunescu si primarul din Recas, Teodor Pavel, arestati preventiv pentru fapte de coruptie, vor fi plasati in arest la domiciliu, a decis Curtea de Apel Timisoara, conform Mediafax.

Elena Udrea va fi pusa sub arest la domiciliu

ACTUALIZARE 19:07 Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu, a decis definitiv inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), care a judecat contestatia deputatei la arestarea preventiva dispusa in 11 februarie in dosarul Microsoft, potrivit surselor judiciare. Conform deciziei, Udrea nu are voie sa vorbeasca cu Dorin Cocos, Dinu Pescariu si cu Ana Maria Topoliceanu sau membri ai familiilor acestora, in mod direct sau indirect, si nici sa divulge sau sa redea in presa sau pe retelele de socializare informatii din cauza penala.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )