Libnet.ro
UNICEF

21:15

Tudorel Toader persifleaza institutiile care stau cu ochii pe justitia din Romania: E foarte important avizul Comisiei de la Venetia, la el se raporteaza CE, MCV, GRECO si cine ne mai evalueaza

B1 B1,
Tudorel Toader persifleaza institutiile care stau cu ochii pe justitia din Romania: E foarte important avizul Comisiei de la Venetia, la el se raporteaza CE, MCV, GRECO si cine ne mai evalueaza

Todorel Toader pare sa persifleze institutiile si organizatiile internationale care stau cu ochii pe sistemul judiciar din Romania si care de multe ori au emis puncte de vedere extrem de critice cu demersurile. continuă pe B1

Protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei impotriva ordonantei lui Tudorel Toader: Pentru un singur om si camarila lui de puscariabili o guvernare intreaga incearca sa distruga Justitia!

Comunitatile civice Coruptia Ucide si Rezistenta anunta un protest pentru duminica, in Piata Victoriei, impotriva OUG 92/2018, promovata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Protestul este.

Turcan, despre OUG pe legile justitiei: O smecherie prin care Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA / Dragnea si-a dat afara procurorul de caz din dosarul TelDrum

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a scris miercuri peFacebookca prin adoptarea OUG care modifica legile justitiei, Tudorel Toader a desfiintat activitatea DNA, iar coruptii au deschis deja sampania, pentru ca zeci de procurori vor fi scosi din institutie, facand referire si la procurorul Alexandra Lancranjan care a instrumentat dosarul TelDrum.

Tudorel Toader primeste o lovitura din interiorul sistemului pe care il conduce: A picat examenul

Fiul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, Ionut Alexandru Toader, nu a reusit sa treaca examenul de notar, informeaza newsweek. ro. Este vorba despre un concurs pentru un post de notar la care au participat.

SONDAJ Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Ce crezi ca va face presedintele?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA. Propunerea vine in pofida avizului negativ dat de CSM, care a acuzat rezistenta redusa la stres, capacitate scazuta de analiza si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. in conditiile in care poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei, ce crezi ca va face presedintele?Participa la sondajul HotNews. ro.

Tudorel Toader a transmis presedintelui propunerea de numire a Adinei Florea n fruntea DNA / Aceasta a primit aviz negativ de la CSM, care a acuzat sincope n raportarea la valori precum onestitate si impartialitate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a Adinei Florea in functia de procuror sef DNA. Adina Florea a primit in urma cu o saptamana aviz negativ de la Consiliul Superior al Magistraturii, care a vorbit despre o rezistenta la stres si o capacitate de analiza scazute si sincope in raportarea la valori precum onestitate si impartialitate. De notat ca presedintele poate refuza o singura data propunerea formulata de ministrul Justitiei.

Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta a fost adoptata. Care sunt principalele modificari la legile justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, face o declaratie de presa in legatura cu modificarea si completarea unor legi din domeniul Justitiei. Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pentru.

PNL a informat Comisia de la Venetia in privinta ordonantei lui Tudorel Toader: S-a folosit de calitatea de membru al forului ca sa legitimeze solutii legislative cel putin controversate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a transmis joi o scrisoare Comisiei de la Venetia, in legatura cu Ordonanta de Urgenta OUG) care modifica legile Justitiei, aratand ca ministrul Tudorel Toader s-a folosit.

PNL anunta ca va depune o motiune impotriva lui Tudorel Toader: isi asigura titulatura de calau al independentei justitiei

PNL va depune o motiune simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care liberalii il acuza ca se transforma intr-un calau al independentei justitiei. PNL, in situatia grava in.

Radu Banciu: Tudorel Toader nu are nicio personalitate. El este acolo la cheremul clasei politice, sta cu casca in urechi si executa (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in contextul in care Guvernul a adoptat o ordonanta de urgenta pe legile.

Tudorel Toader, despre o eventuala respingere a Adinei Florea: Nu scrie nicaieri ca a doua propunere trebuie sa fie altcineva

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat luni seara ca nu exista vreo reglementare in care sa se precizeze ca daca presedintele Klaus Iohannis respinge prima propunere de desemnare a procurorului-sef al.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )