Libnet.ro
UNICEF

16:31

Tudose, reactie acida dupa controlul ANAF la RISE Project

B1 B1,
Tudose, reactie acida dupa controlul ANAF la RISE Project

Cei care se simt agresati de controalele ANAF au parghii legale pentru a riposta, a sustinut Mihai Tudose. Premierul a mai spus ca nu il intreaba pe seful ANAF ce controale urmeaza sa faca, ci. continuă pe B1

Deputatul Eugen Tomac il critica dur pe seful PSD, dupa controlul ANAF la redactia Rise Project: Romania se indreapta spre o democratie de tip Erdogan. Dragnea se comporta ca un lider totalitar. incearca sa intimideze presa de opozitie

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, sustine ca actiunea ANAF la redactia publicatiei independente Rise Project dovedeste ca Romania se indreapta spre o democratie originala, de tip Erdogan. Totodata, el l-a acuzat pe seful PSD, Liviu Dragnea, ca s-ar comporta ca un lider totalitar.

ANAF, despre controlul la Rise Project: Controalele nu au legatura cu continutul editorial

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a explicat ca inspectia care a avut loc, joi, la sediul Rise Project , a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, dupa o sesizare si ca institutia desfasoara sute.

ONG-uri: Descinderea ANAF la Rise Project - tentativa de intimidare a ziaristilor de investigatie; solicitam premierului Tudose clarificari

Organizatiile neguvernamentale Grupul pentru Dialog Social, Freedom House Romania, Expert Forum, Centrul Roman de Politici Europene si Institutul de Politici Publice considera ca descinderea inspectorilor ANAF la reputata platforma de jurnalism de investigatie RISE Project a fost o tentativa de intimidare a ziaristilor, potrivit unui comunicat transmis de cele cinci ONG-uri, citat de platforma JustitieCurata. ro.

Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

Inspectorii ANAF au efectuat joi un control inopinant la sediul Rise Project exact in ziua in care jurnalistii acestei publicatii se pregateau sa publice un document DGIPI prin care se aratau.

Bullshit. Militieni. Explicatiile ANAF privind controlul la Rise Project, demontate de un fost sef al institutiei

Inspectorii ANAF au efectuat joi un control inopinant la sediul Rise Project exact in ziua in care jurnalistii acestei publicatii se pregateau sa publice un document DGIPI prin care se aratau.

Tomac: Actiunea ANAF la Rise Project arata ca Dragnea se comporta ca Erdogan. Seful Fiscului este chiar penibil

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a scris vineri, pe Facebook, ca actiunea ANAF la Rise Project dovedeste ca Romania se indreapta spre o democratie originala, de tip Erdogan, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, se comporta ca un lider totalitar, incercand sa bage pumnul in gura presei de opozitie prin utilizarea institutiilor statului care ii sunt umil subordonate.

Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project si a iesit scandal. Dar de ce sa nu se duca, au ceva de ascuns?

Mircea Badea a spus joi, dupa ce ANAF a fost in control la Rise Project, ca nu vede care este problema in acest caz, cand un ONG este verificat de Fisc. S-a dus ANAF la Rise Project si a.

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum: S-au cerut acte din Brazilia

DNA a inceput o ancheta in rem, dupa dezvaluirile publicate de Rise Project, care arata legaturile dintre seful PSD, Liviu Dragnea, si firma TelDrum.

Ce spune seful ANAF, despre controlul de la Rise Project

Seful ANAF, Bogdan Stan, a declarat vineri, dupa intalnirea cu premierul Mihai Tudose, ca acel control facut de institutia pe care o conduce la Rise Project nu are nicio legatura cu politicieni,.

Tudose, despre controlul ANAF in doua redactii: Nu il intreb nici unde a fost nici unde o sa se duca, fiindca asta e inceputul sfarsitului. Cine se simte agresat poate riposta

Prim-ministrul Mihai Tudose a declarat luni, intrebat despre controlul ANAF in redactiile Rise Project si HotNews, ca nu il intreaba pe seful ANAF Bogdan Stan nici unde a fost, nici unde o sa se duca, nici de ce a fost pentru ca implicarea guvernului in activitatea institutiei reprezinta inceputul sfarsitului, iar cei care se simt agresati sau nedreptatiti au parghii legale sa riposteze.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )