Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tomac: Actiunea ANAF la Rise Project arata ca Dragnea se comporta ca Erdogan. Seful Fiscului este chiar penibil

Adevărul Adevărul,
Tomac: Actiunea ANAF la Rise Project arata ca Dragnea se comporta ca Erdogan. Seful Fiscului este chiar penibil

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a scris vineri, pe Facebook, ca actiunea ANAF la Rise Project dovedeste ca Romania se indreapta spre o democratie originala, de tip Erdogan, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, se comporta ca un lider totalitar, incercand sa bage pumnul in gura presei de opozitie prin utilizarea institutiilor statului care ii sunt umil subordonate. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea reactioneaza la controlul ANAF de la Rise Project: Sunt indignat. Nu am nicio implicare. Cer ca ministrul de Finante si seful ANAF sa dea explicatii publice

Liviu Dragnea a reactionat printr-un comunicat de presa la controlul unor inspectori ai ANAF la redactia Rise Project, dupa ce postarea jurnalistilor de pe Facebook a devenit virala, in care sustine ca nu are nici o implicare in aceasta descindere si ca este indignat de ceea ce se intampla. Liderul PSD cere explciatii publice de la ministrul de Finante si seful ANAF. In plus, Dragnea afirma ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

ONG-uri: Descinderea ANAF la Rise Project - tentativa de intimidare a ziaristilor de investigatie; solicitam premierului Tudose clarificari

Organizatiile neguvernamentale Grupul pentru Dialog Social, Freedom House Romania, Expert Forum, Centrul Roman de Politici Europene si Institutul de Politici Publice considera ca descinderea inspectorilor ANAF la reputata platforma de jurnalism de investigatie RISE Project a fost o tentativa de intimidare a ziaristilor, potrivit unui comunicat transmis de cele cinci ONG-uri, citat de platforma JustitieCurata. ro.

Rise Project, controlat de ANAF

ACTUALIZARE 18:37 Dragnea, despre prezenta ANAF in redactia Rise Project: Liviu Dragnea a declarat ca a aflat din presa ca inspectori ai ANAF au descins in redactia Rise Project si adauga ca nu are nici o implicare in acest fapt, potrivit unui comunicat de presa. ) ----- Reprezentantii Rise Project au anuntat ca nota secreta anuntata, despre actiunile Tel Drum, va fi publicata cu intarziere deoarece redactia a fost vizitata inopinat de inspectorii Antifrauda.

Mircea Badea: S-a dus ANAF la Rise Project si a iesit scandal. Dar de ce sa nu se duca, au ceva de ascuns?

Mircea Badea a spus joi, dupa ce ANAF a fost in control la Rise Project, ca nu vede care este problema in acest caz, cand un ONG este verificat de Fisc. S-a dus ANAF la Rise Project si a.

Deputatul Eugen Tomac il critica dur pe seful PSD, dupa controlul ANAF la redactia Rise Project: Romania se indreapta spre o democratie de tip Erdogan. Dragnea se comporta ca un lider totalitar. incearca sa intimideze presa de opozitie

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, sustine ca actiunea ANAF la redactia publicatiei independente Rise Project dovedeste ca Romania se indreapta spre o democratie originala, de tip Erdogan. Totodata, el l-a acuzat pe seful PSD, Liviu Dragnea, ca s-ar comporta ca un lider totalitar.

Control al inspectorilor ANAF in redactia Rise Project

Inspectori Antifrauda de la ANAF au mers, ieri, in control in redactia Rise Project. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, vizat de mai multe anchete ale jurnalistilor Rise, a transmis un comunicat de presa in care sustine ca nu are nicio implicare in actiunea ANAF, ca este indignat de ceea ce se intampla si ca are sentimentul ca se incearca compromiterea sa.

DRAGNEA SE DECIZE iNCA O DATA DE PROPRIUL GUVERN: Sa explice ce au cautat in redactia RISE PROJECT. Seful ANAF si ministrul de Finante, LA RAPORT!

Liviu Dragnea se dezice inca o data de membrii guvernului stabilit chiar de el. Seful PSD neaga ca ar avea vreo implicare in controlul ANAF in redactia Rise Project Detalii AICI), ai carei.

DRAGNEA SE DEZICE iNCA O DATA DE PROPRIUL GUVERN: Sa explice ce au cautat in redactia RISE PROJECT. Seful ANAF si ministrul de Finante, LA RAPORT!

Liviu Dragnea se dezice inca o data de membrii guvernului stabilit chiar de el. Seful PSD neaga ca ar avea vreo implicare in controlul ANAF in redactia Rise Project Detalii AICI), ai carei.

Jurnalistii Rise Project au anuntat ca au primit un control al Fiscului, in ziua in care se pregateau sa publice o noua ancheta. Explicatia lui Liviu Dragnea: Nu am avut nicio legatura. Sunt extrem de indignat. ANAF: Inspectia a avut loc in urma unei anal

Redactia Rise Project a fost vizata de un control inopinat al inspectorilor antifrauda de la ANAF, in ziua in care site-ul anuntase publicarea unei anchete. Liviu Dragnea a declarat, intr-o interventie telfonica la Romania TV, ca nu are nicio legatura cu descinderea celor de la ANAF.

PNL cere demiterea sefului ANAF, dupa ce inspectorii au descins in redactia Rise Project fix in ziua in care a fost publicat un articol critic despre Liviu Dragnea

PNL solicita demiterea de urgenta a presedintelui ANAF pentru incalcarea in mod grosolan a libertatii presei prin folosirea abuziva a unei institutii a statului impotriva unei publicatii de investigatii. Inspectorii ANAF au derulat astazi un control inopinat la redactia RISE Project, fix in ziua in care jurnalistii urmau sa publice un articol despre presedintele PSD Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2805 seconds )