Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tuncay, PRIMELE precizari privind RELATIA cu Renata. Fostul sot al Andreei Marin este CONFUZ (FOTO)

B1 B1,
Tuncay, PRIMELE precizari privind RELATIA cu Renata. Fostul sot al Andreei Marin este CONFUZ (FOTO)

Fostul sot al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a decis sa rupa tacearea. Dupa ce presa mondena a speculat cum ca ar avea o relatie cu focoasa Renata, turcul a trimis un comunicat de presa in care precizeaza. continuă pe B1

Iohannis: CSAT a aprobat Strategia privind relatia cu Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat astazi, dupa sedinta CSAT, ca a fost adoptata Strategia pe termen mediu si lung privind relatia tarii noastre cu Republica Moldova, iar Planul de Actiuni din strategie va fi implementat de un grup interinstitutional coordonat de Administratia Prezidentiala.

CSAT discuta, marti, strategia privind relatia cu Republica Moldova

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se va reuni marti, pe ordinea de zi a sedintei figurand subiecte precum strategia de actiune, pe termen mediu si lung, privind relatia Romaniei cu Republica Moldova si planul de intrebuintare a fortelor armate ale Romaniei care se trimit la misiuni si operatii in afara teritoriului statului roman in anul 2017, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis redactiei.

Andreea Marin, deranjata de mesajul publicat de fostul sot: Sunt lucruri prea intime ce se cereau spuse fata in fata, nu pe Facebook

Andreea Marin l-a criticat intr-un inteviu recent pe Tuncay ozturk, medicul turc cu care prezentatoarea a fost casatorita timp de trei ani, pentru mesajul pe care acesta l-a postat pe Facebook, in urma anuntului divortului facut de ea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )