Libnet.ro
UNICEF

08:00

Turcia 2016 detalii (?) pentru cei ce vor sa stie mai multe (Geopolitica aplicata, ep. 09)

Adevărul Adevărul,
Turcia 2016 detalii (?) pentru cei ce vor sa stie mai multe (Geopolitica aplicata, ep. 09)

Turcia nu este numai o destinatie a vacantelor noastre all-inclusive la preturi rezonabile, ci si un aliat la Marea Neagra. Ceea ce va urma dupa noaptea de 15-16 iulie a. c. este chiar mai important decat ceea ce a fost. Ce lectie va trage presedintele Recep Tayyip Erdogan? iata ceva ce va determina nu numai soarta Turciei in viitor, ci si buna parte din soarta zonei in care se afla si Romania) si a lumii occidentale si orientale deopotriva. continuă pe Adevărul

Turcia 2016 pentru cei care vor sa stie mai multe (Geopolitica aplicata, ep. 09)

Turcia nu este numai o destinatie a vacantelor noastre all-inclusive la preturi rezonabile, ci si un aliat la Marea Neagra. Ceea ce va urma dupa noaptea de 15-16 iulie a. c. este chiar mai important decat ceea ce a fost. Ce lectie va trage presedintele Recep Tayyip Erdogan? iata ceva ce va determina nu numai soarta Turciei in viitor, ci si buna parte din soarta zonei in care se afla si Romania) si a lumii occidentale si orientale deopotriva.

ANALIZA Cioroianu: Ce lectii a invatat Erdogan din tentativa unei lovituri de stat si cum va raspunde in fata societatii

Turcia nu este numai o destinatie a vacantelor noastre all-inclusive la preturi rezonabile, ci si un aliat la Marea Neagra. Ceea ce va urma dupa noaptea de 15-16 iulie este chiar mai important decat ceea ce a fost. Ce lectie va trage presedintele Recep Tayyip Erdogan? iata ceva ce va determina nu numai soarta Turciei in viitor, ci si buna parte din soarta zonei in care se afla si Romania) si a lumii occidentale si orientale deopotriva.

Lovitura de stat in Turcia: Armata detine controlul asupra intregii tari. Mai multi lideri politici, luati ostatici. Lui Erdogan i s-a refuzat azilul politic in Germania (VIDEO)

20:Premierul turc -Situatia este in mare masura sub control UPDATE 03. 10:Premierul Turciei: Spatiul aerian al Ankarei a fost inchis, toate aeronavele vor fi.

Celula de criza la MAE: Romanii aflati in Turcia sa nu paraseasca locurile de cazare. Mai multe numere de telefon le sunt puse la dispozitie pentru informatii

Stare de alerta in Turcia, dupa lovitura de stat de vineri noapte. Ministerul Afacerilor Externe recomanda romaniloraflati in Turcia sa nu pararseasca locurile in care sunt cazati.

Lovitura de stat in Turcia: Armata detine controlul asupra intregii tari. Mai multi lideri politici, luati ostatici. Erdogan cere azil politic in Germania (VIDEO

50:Erdogan incearca sa obtina azil in Germania, dupa ce i s-a refuzat aterizarea la Istanbul. Germania i-a refuzat dreptul de a ateriza presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, relateaza.

LOVITURA DE STAT in TURCIA. Trei motive pentru care puciul a esuat

Reprezentantul serviciului de informatii dinTurciasustine calovitura de stata esuat. Premierul Turciei a facut un anunt asemanator si a explicat ca situatia este sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )