Libnet.ro
UNICEF

01:05

Turcia 2016 pentru cei care vor sa stie mai multe (Geopolitica aplicata, ep. 09)

Adevărul Adevărul,
Turcia 2016 pentru cei care vor sa stie mai multe (Geopolitica aplicata, ep. 09)

Turcia nu este numai o destinatie a vacantelor noastre all-inclusive la preturi rezonabile, ci si un aliat la Marea Neagra. Ceea ce va urma dupa noaptea de 15-16 iulie a. c. este chiar mai important decat ceea ce a fost. Ce lectie va trage presedintele Recep Tayyip Erdogan? iata ceva ce va determina nu numai soarta Turciei in viitor, ci si buna parte din soarta zonei in care se afla si Romania) si a lumii occidentale si orientale deopotriva. continuă pe Adevărul

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Noua garnitura ajunge in doua ore la Constanta si are un super pret

Vesti bune pentru turistii care vor sa mearga la mare cu trenul. Desi mersul cu trenul in Romania a devenit o mare problema, conditiile deloc favorabile, intarzierile si aglomeratia.

Turcia 2016 detalii (?) pentru cei ce vor sa stie mai multe (Geopolitica aplicata, ep. 09)

Turcia nu este numai o destinatie a vacantelor noastre all-inclusive la preturi rezonabile, ci si un aliat la Marea Neagra. Ceea ce va urma dupa noaptea de 15-16 iulie a. c. este chiar mai important decat ceea ce a fost. Ce lectie va trage presedintele Recep Tayyip Erdogan? iata ceva ce va determina nu numai soarta Turciei in viitor, ci si buna parte din soarta zonei in care se afla si Romania) si a lumii occidentale si orientale deopotriva.

FOTO+VIDEO. Lovitura de stat din Turcia esueaza. Ergodan ameninta ca cei responsabili vor plati un pret greu. 66 de oameni au murit

Lovitura de stat din Turcia, de vineri noaptea,pare sa fi esuat, sambata dimineata, dupa ce foarte multi oameni au iesit in strada, iar presedintele Erdogan a ajuns la Instanbul, in cursul noptii, de unde a anuntat ca cei responsabili vor plati un pret greu, conform Reuters.

Cel mai bun ghiveci calugaresc de legume

Pentru unii azi e zi de post, iar aceasta reteta de cel mai bun ghiveci calugaresc de legume va fi apreciata. La fel de binevenita este si pentru vegetarieni, dar si pentru cei care vor, macar pentru o zi, sa renunte la carne.

Opt militari, implicati in tentativa de lovitura de stat din Turcia, cer azil politic in Grecia. Ministrul turc de Externe: Am cerut Atenei sa-i extradeze pe cei opt tradatori cat mai curand posibil

Un elicopter militar turc, la bordul caruia se aflau opt barbati care cer azil politic dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia, a aterizat sambata in Grecia, informeaza politia elena, citata.

Anuntul MAE pentru toti cei care aveau planificate calatorii in Turcia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a reiterat, sambata seara, recomandarea pentru turistii si ceilalti cetateni romani aflati pe teritoriul Turciei sa evite orice deplasari care nu sunt necesare,.

Toate zborurile din Bucuresti spre Istanbul, anulate: Sute de romani care vor sa plece spre Turcia, la coada pe aeroportul Otopeni (VIDEO)

Sute de romani au ramas blocati in Turcia in urma revoltei impotriva presedintelui Recep Erdogan. Toate zborurile din Istanbul au fost blocate. De asemenea, sase zboruri din si catre.

Lovitura de stat in Turcia: Armata detine controlul asupra intregii tari. Mai multi lideri politici, luati ostatici. Lui Erdogan i s-a refuzat azilul politic in Germania (VIDEO)

20:Premierul turc -Situatia este in mare masura sub control UPDATE 03. 10:Premierul Turciei: Spatiul aerian al Ankarei a fost inchis, toate aeronavele vor fi.

Cei care ti l-au adus in casa pe BB-8 iti invata copilul programare

O companie din statul american Colorado a lansat un mini-robot, cu scopul sa-i invete pe copii si tineri cum sa lucreze cu tehnologiile moderne. Astfel, compania americana Sphero a creat robotul SPRK+, o sfera mica si inteligenta. Lansata pe piata ca sa trezeasca curiozitatea tinerilor pentru programare, SPRK+ foloseste aplicatia Lightning Lab ca sa ajute [].

ANALIZA Cioroianu: Ce lectii a invatat Erdogan din tentativa unei lovituri de stat si cum va raspunde in fata societatii

Turcia nu este numai o destinatie a vacantelor noastre all-inclusive la preturi rezonabile, ci si un aliat la Marea Neagra. Ceea ce va urma dupa noaptea de 15-16 iulie este chiar mai important decat ceea ce a fost. Ce lectie va trage presedintele Recep Tayyip Erdogan? iata ceva ce va determina nu numai soarta Turciei in viitor, ci si buna parte din soarta zonei in care se afla si Romania) si a lumii occidentale si orientale deopotriva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )