Libnet.ro
UNICEF

00:07

Turcia a ripostat unui nou atac cu obuze lansat din Siria

Adevărul Adevărul,
Turcia a ripostat unui nou atac cu obuze lansat din Siria

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Turcia riposteaza la un nou atac cu obuze lansat din Siria

Armata turca a ripostat vineri seara la un nou atac cu obuze lansat din Siria, care a lovit teritoriul sau, respectiv provincia Hatay sud-estul Turciei), fara a se inregistra victime, relateaza presa turca, citata de AFP.

Turcia riposteaza unui nou atac cu obuze lansat din Siria.

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data, relateaza AFP, citata de Mediafax. Mai multe obuze de artilerie au fost lansate vineri seara din Siria spre provincia turca Hatay sud-vest), fara a se inregistra victime. Obuzele au cazut in localitatea turca Altinozu, declansand o riposta imediata a armatei turce. Noul incident intervine in contextul atacului care a avut loc miercuri in zona de .

SUA si NATO condamna vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul Turciei.

Statele Unite si NATO au condamnat vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul turc, soldat cu cinci morti, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a exprimat indignarea in legatura cu incidentul produs la frontiera dintre Siria si Turcia. La randul sau, Alianta Nord-Atlantica a condamnat cu fermitate atacul cu obuze de pe teritoriul Turciei. Ministrul turc de Externe, Ahmet Davutoglu, a discutat prin telefon cu secretarul .

SUA si NATO condamna atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul Turciei

Statele Unite si NATO au condamnat vehement atacul cu obuze lansat din Siria spre teritoriul turc, soldat cu cinci morti, informeaza AFP. Secretarul de Stat american, Hillary Clinton, si-a exprimat.

Cinci morti in Turcia, intr-un atac cu obuze lansat din Siria. Atalay: Este un incident foarte grav

Un atac cu obuze a avut loc miercuri la frontiera dintre Turcia si Siria, act considerat de Turcia ca fiind un incident foarte grav, avertizeaza vicepremierul turc Besir Atalay, citat de AFP. Este.

Turcia califica drept incident foarte grav atacul cu obuze lansat din Siria, ...

Atacul cu obuze care a avut loc miercuri la frontiera dintre Turcia si Siria este un incident foarte grav, avertizeaza vicepremierul turc Besir Atalay, citat de AFP, potrivit Mediafax. Este vorba de un incident foarte grav, care depaseste orice limita, a declarat Atalay intr-o declaratie difuzata de televiziunile turce. Cel putin cinci persoane au murit si alte noua au fost ranite in Turcia, intr-un atac cu obuze lansate din Siria, intr-o zona situata la frontiera dintre cele doua .

Conflictul TURCIA-SIRIA, departe de final: Un nou ATAC cu obuze din Siria. Armata turca riposteaza

Obuze de artilerie au fost lansate din nou, vineri seara, din Siria spre Turcia, fara insa a provoca victime, armata turca ripostand inca o data. Obuzele au fost lansate spre provincia turca Hatay si au.

Panasonic a anuntat lansarea unui nou obiectiv foto

Panasonic a anuntat lansarea unui nou obiectiv tele-interschimbabil cu zoom - LUMIX GX VARIO 35-100mm OIS / F2. SH-HS35100), bazat pe standardul Micro Four Thirds. Prin tehnologia optica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )