Libnet.ro
UNICEF

13:00

Turneul de la Eastbourne: Irina-Camelia Begu, eliminata in primul tur

România Liberă România Liberă,
Turneul de la Eastbourne: Irina-Camelia Begu, eliminata in primul tur

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, de sportiva ceha Barbora Strycova, locul 28 WTA, in primul tur al turneului Premier de la Eastbourne. continuă pe România Liberă

Irina Begu, eliminata in primul tur la turneul de la Eastbourne

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, a fost invinsa, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, intr-o ora si 14 minute, de sportiva ceha Barbora Strycova, locul 28 WTA, in primul tur al turneului Premier de la Eastbourne.

Turneul de la Eastbourne: Irina Begu, eliminata in primul tur

Tenismena Irina Begu, locul 30 WTA, a fost eliminata luni in primul tur al turneului de la Eastbourne dupa un meci de o ora si 14 minute cu ceha Barbora Strycova. Meciul s-a incheiat cu scorul de 6-4, 6-2, potrivit.

Eastbourne: Irina Begu si Alexandra Dulgheru joaca, luni, in primul tur

Turneul Premier de la Eastbourne, ultimul de dinaintea Wimbledon, are la linia de start doar doua romance. Irina Begu, 30 WTA, si Alexandra Dulgheru, 59 WTA, venita din calificari, vor evolua, luni, in primul tur.

Irina Begu a pierdut in primul tur la Eastbourne

Ucatoarea romana de tenis Irina Begu a fost invinsa de cehoaica Barbora Strycova, cu 6-4, 6-2, luni, in runda inaugurala a turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de.

Wimbledon, calificari: Marius Copil a trecut in turul al doilea; Adrian Ungur, eliminat in primul tur

Tenismenul Marius Copil, locul 186 ATP, l-a invins, luni, cu scorul de 6-3, 7-6 4), pe Jason Jung din Taiwan, locul 209 ATP, intr-un meci de o ora si 21 de minute din primul tur al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, transmite Mediafax. Adrian Ungur, locul 196 ATP, a fost insa eliminat in primul tur al calificarilor.

Adrian Ungur, eliminat in primul tur al calificarilor la Wimbledon

Tenismanul Adrian Ungur, locul 196 ATP, a fost eliminat, luni, in primul tur al calificarilor turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, informeaza Mediafax. Adrian Ungur a fost invins de.

Echipa FC Botosani va intalni formatia georgiana Tskhinvali, in primul tur preliminar al Europa League

Echipa FC Botosani va intalni formatia georgiana Tskhinvali in primul tur preliminar al competitiei Europa League, potrivit tragerii la sorti care a avut loc luni la sediul Uniunii Europene de Fotbal de la Nyon,.

VIDEO Accident spectaculos in primul tur al MP din Austria - Kimi Raikkonen si Fernando Alonso, nevoiti sa abandoneze

Marele Premiu al Austriei la Formula 1 a avut parte de un incident spectaculos inca din primul tur, Kimi Raikkonen si Fernando Alonso fiind nevoiti sa abandoneze dupa ce au fost implicati intr-un accident.

Alexandra Dulgheru, invinsa in primul tur la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a fost invinsa de americanca Irina Falconi, cu 6-1, 6-1, luni, in runda inaugurala a turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )