Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tusk si Schulz, socati de atacul din Tunisia si promit sustinere in lupta contra terorismului

Antena3 Antena3,
Tusk si Schulz, socati de atacul din Tunisia si promit sustinere in lupta contra terorismului

Liderii europeni Martin Schulz si Donald Tusk au transmis, joi, in timpul Consiliului European desfasurat la Bruxelles, mesaje in care se declara socati de atacul terorist din Tunisia si promit sprijin. continuă pe Antena3

Atacul armat de la Muzeul Bardo din Tunisia, asumat de Statul Islamic

Reteaua terorista Stat Islamic isi asuma, intr-o inregistrare audio, atacul de miercuri, de la Muzeul Bardo din Tunisia. SI a impus un califat islamic in anumite regiuni din Siria, Irak si Libia. Atacul.

Cine a revendicat atacul asupra Muzeului Bardo din Tunisia

Reteaua terorista Stat Islamic a revendicat, intr-o inregistrare audio, atacul comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia, soldat cu 23 de morti, catalogandu-l drept o lovitura data intr-un cuib al necredinciosilor si viciilor, informeaza Mediafax.

Statul Islamic a revendicat atacul terorist din Tunisia

Militantii Statului Islamic au revendicat responsabilitatea pentru atacul terorist de ieri din Tunisia, care a dus la uciderea a 23 de persoane, majoritatea fiind turisti straini, transmite Reuters, facand referire.

Cel putin 22 de persoane, UCISE in criza ostaticilor din Tunisia. Ambasadorul roman, aflat in mijlocul atacului, a fost salvat la timp

Update 00. 47- Bilantul atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia este de 22 de morti si aproximativ 50 de raniti, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului tunisian de.

Cel putin 21 de persoane, ucise in criza ostaticilor din Tunisia. Ambasadorul roman, aflat in mijlocul atacului, a fost salvat la timp

Update 23. 13 - Bilantul atacului terorist comis miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia este de 21 de morti, dintre care 17 sunt turisti straini, informeaza Fox News, potrivit Mediafax. Printre turistii.

Atac terorist la Muzeul Bardo din Tunisia: 21 de persoane au murit

Un numar de 19 persoane au murit in urma atacului terorist care a avut loc miercuri la Muzeul Bardo din Tunisia. Dintre aceste persoane, 17 erau turisti straini, a anuntat premierul tunisian, Habib Essid, potrivit Mediafax.

Atac terorist la Muzeul Bardo din Tunisia: 22 de morti, 40 de raniti

Un numar de 22 persoane au murit in urma unui atac terorist care a avut loc, miercuri, la Muzeul Bardo din Tunisia. Dintre aceste persoane, 17 erau turisti straini, din Italia, Germania, Polonia si Spania .

Cel putin opt turisti au fost ucisi intr-un atac asupra Muzeului Bardo din Tunisia

Sunt momente de panica in muzeul din interiorul Parlamentului din Tunisia, unde 8 oameni au murit dupa ce doi barbati au deschis focul in cladire. Potrivit presei locale, atacatorii au luat aproximativ 200 de.

Italia a ridicat alerta terorista la nivel maxim, dupa atacul de ieri, din Tunisia

Alerta terorista in Italia a fost ridicata la nivelul maxim in urma atacului terorist comis miercuri in Tunisia, a anuntat astazi ministrul italian de Externe, Paolo Gentiloni, precizand ca ar putea fi vorba de.

Alerta terorista la nivel maxim in Italia, dupa atacul terorist din Tunisia

Alerta terorista in Italia a fost ridicata la nivelul maxim in urma atacului terorist comis, miercuri, in Tunisia, a anuntat, joi, ministrul italian de Externe Paolo Gentiloni, relateaza Ansa. conform Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )