Libnet.ro
UNICEF

21:30

TVR 1 si TVR 2 nu se mai transforma din toamna

Adevărul Adevărul,
TVR 1 si TVR 2 nu se mai transforma din toamna

TVR 1 si TVR 2 vor functiona in toamna in acelasi cadru ca si pana in prezent, iar telespectatorii se vor reintalni cu vedetele Televiziunii Romane, intre care Eugenia Voda, Iuliana Tudor, Mircea Dinescu si Adrian Cioroianu, au declarat surse din SRTv. continuă pe Adevărul

Metoda interdisciplinara la clasa a II-a, din toamna

Metoda interdisciplinara de predare, introdusa in invatamantul romanesc in anul scolar 2013-2014, la clasa pregatitoare si clasa I, va intra si la clasa a II-a, din toamna, iar examenele nationale vor fi date, din 2019, dupa modelul testelor PISA, potrivit ministrului Educatiei, Remus Pricopie.

Anul scolar 2014-2015 Pricopie: Metoda de predare interdisciplinara va intra la clasa a II-a, din toamna

Metoda interdisciplinara de predare, introdusa in invatamantul romanesc in anul scolar 2013-2014, la clasa pregatitoare si clasa I, va intra si la clasa a II-a, din toamna, iar examenele nationale vor fi date, din 2019, dupa modelul testelor PISA, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, duminica, pentru Mediafax.

Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta amanarea alegerilor prezidentiale din toamna

Klaus Iohannis ii cere premierului Victor Ponta amanarea alegerilor prezidentiale din toamna. Mai precis, liderulPNL cere anularea unei hotarari de guvern care stabileste data scrutinului. Presedintele.

Tarom reintroduce zborurile catre China din toamna

Dupa 11 ani, avioanele Tarom vor zbura din nou catre China din aceasta toamna, reluarea zborurilor fiind o promisiune a oficialilor de la Bucuresti facuta oamenilor de afaceri chinezi curtati pentru a investi in Romania.

Din toamna, cadrele medicale din Mehedinti ar putea intra in greva

Se anunta o toamna cu proteste. Sindicalistii din sanatate cer marirea salariilor si au dat Guvernului termen pana la data de 15 septembrie pentru a elabora o noua grila de salarizare, valabila pentru tot personalul din sanatate.

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )