Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tweet Tech, 22 ianuarie: Seful T-Mobile SUA - Vom cuceri industria sau ratatii astia se vor schimba definitiv

Adevărul Adevărul,
Tweet Tech, 22 ianuarie: Seful T-Mobile SUA - Vom cuceri industria sau ratatii astia se vor schimba definitiv

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 22 ianuarie, CEO-ul T-Mobile face declaratii incendiare, Argentina taxeaza cu 50% comenzile online din strainatate, iar sud-coreenii au cel mai bun internet mobil. continuă pe Adevărul

Tweet Tech, 21 ianuarie: China strange latul cenzurii pe Internet, computerul Macintosh implineste 30 de ani si Dropbox primeste o finantare record

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 21 ianuarie, aflam ca internautii din China sunt obligati sa-si dea numele reale daca vor sa incarce clipuri video si ca sistemul Macintosh implineste 30 de ani de existenta.

Tweet Tech, 20 ianuarie: HP da o lovitura Windows 8, WhatsApp depaseste mesageria clasica si Samsung aduce o noua interfata pentru Android

Zi de zi, Tech Adevarul va prezinta cele mai interesante informatii din tehnologie, dar care nu au incaput in randurile unei stiri. Astazi, 20 ianuarie, WhatsApp a intrecut SMS-ul, se implinesc 50 de ani de la descoperirea quarcilor, iar Windows 7 revine pe laptopurile HP.

Noul orar de circulatie pe Podul Agigea intra in vigoare miercuri, 22 ianuarie

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat ca orarul intra in vigoare miercuri, 22 ianuarie, data de la care traficul rutier se va desfasura cu restrictii, dupa noi reguli.

Mark Gray: Raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie.

Purtatorul de cuvant al CE, Mark Gray, sustine ca raportul MCV pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie. Tot in data de 22 ianuarie are loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului Mecanismului de Cooperare si Verificare, conform Mediafax. Raportul va cuprinde o evaluare a progreselor inregistrate de Romania de la ultimul raport, publicat la 30 ianuarie 2013. Totodata, documentul va face referiri si la statul de drept. Citeste si: Olanda asteapta .

Comisia Europeana: Raportul MCV va fi publicat pe 22 ianuarie

Raportul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania va fi publicat miercuri, 22 ianuarie, asta a declarat luni purtatorul de cuvant al Comisiei Europene CE), Mark Gray. Tot miercuri va avea loc si Colegiul Comisarilor, care va aproba varianta finala a raportului.

MACRO NEWSLETTER 22 ianuarie 2014

Comenzile industriale noi din Spania si-au temperat declinul anual in noiembrie 2013 pana la 2,2%, de la 6,2% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 1,6%, dupa un declin de 3% in luna anterioara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )