Libnet.ro
UNICEF

01:05

Twitter va inchide unul dintre cele mai populare servicii

Playtech Playtech,
Twitter va inchide unul dintre cele mai populare servicii

Twitter a anuntat in mod oficial ca va inchide unul dintre cele mai populare servicii ale sale. Cu toate ca Twitter nu a prins foarte mult in Romania, nu acelasi lucru se poate spune despre Vine, aplicatia de video la care se va renunta. La aproximativ trei ani de zile de la lansarea sa, serviciul []. continuă pe Playtech

Autoritatile vor sa inchida unul dintre cele mai mari site-uri pentru filme si seriale online

Unul dintre cele mai populare site-uri care ofera filme si seriale online a fost dat in judecata. Asacum am mai spus, anul 2016 nu a fost unul foarte bun pentru site-urile de torrente si cele cu filme si seriale online. Kickass Torrents, de exemplu, a fost subiectul unei dintre cele mai importante stiri din acest an, [].

(P) Intalnire la Bucuresti cu Ludmila Ulitkaia, una dintre cele mai importante voci ale literaturii contemporane - joi, 27 octombrie, ora 19, Libraria Humanitas de la Cismigiu

Editura Humanitas Fiction va invita la Libraria Humanitas de la Cismigiu joi, 27 octombrie, ora 19, la o intalnire-eveniment cu Ludmila Ulitkaia, una din cele mai importante voci ale literaturii contemporane, prilejuita de lansarea romanului Imago, recent aparut in colectia Raftul Denisei la Editura Humanitas Fiction, in traducerea Gabrielei Russo.

Cum ne gestionam singuri stresul. Sapte pasi pentru a combate una dintre cele mai periculoase boli ale secolului XXI

Stresul a devenit unul din cei mai frecventi factori care favozizeaza ori declanseaza anumite boli. Psorazisul, astenia si depresia sunt doar cateva care au legatura directa cu stresul. Daca pentru aceste afectiuni exista medicatie, pentru combaterea stresului, care poate fi considerat, uneori, sursa unor imbolnaviri, psihologii fac unele recomandari.

Marea Britanie va trimite in Romania avioane Eurofighter Typhoon, unele dintre cele mai performante din lume

Marea Britanie va desfasura in Romania avioane Eurofighter Typhoon, a anuntat miercuri ministrul britanic al apararii, Michael Fallon.

S-a stins unul dintre cei mai straluciti avocati. A pledat la bara 58 de ani

Unul dintre cei mai straluciti avocati ai Calarasiului s-a stins dupa o grea suferinta. Aurel Giurca a murit la venerabila varsta de 89 de ani, luni seara, 24 octombrie. Renumit pentru calitatile sale exceptionale de aparator la bara, Aurel Giurca a fost un reper in meseria sa.

Top cele mai proaste jocuri inspirate de filme

Cele mai proaste jocuri inspirate de filme sunt doar cateva dintre titlurile pe care nu ar trebui sa le incercati vreodata. Jocurile realizate pe baza unorproductii cinematografice nu au avut niciodata foarte multsucces. Desigur, au existat unele exceptii, precum unele titluri Alien sauGoldenEye 007, darin acest articol va vom prezente doar cinci dintre cele mai [].

Epidemia de rujeola continua sa faca ravagii in Romania. Care sunt cele mai alarmante semne ale bolii

Aproape o mie de cazuri de rujeola s-au inregistrat pana in prezent in Romania, intr-una dintre cele mai grave epidemii din ultimii ani. Ministerul Sanatatii anunta ca, pana vineri, 28 octombrie, au fost confirmate 935 cazuri de rujeola, cu 149 de cazuri mai mult fata de ultima raportare. De asemenea, in acest moment sunt raportate 6 decese prin rujeola.

Unul dintre patronii clubului Colectiv a contestat probele video depuse de procurori. Magistratii i-au respins cererea (VIDEO)

A trecut un an de la tregedia din Colectiv, iar procesul e in desfasurare. Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului unde si-au pierdut viata cei 64 de tineri, a cerut ca magistratii sa nu.

Probleme pentru unul dintre oamenii lui Donald Trump: Avionul lui Mike Pence a iesit de pe pista aeroportului LaGuardia

Probleme pentru unul dintre oamenii lui Donald Trump. Aeronava in care se afla Mike Pence, nominalizat ca vicepresedinte de candidatul republican, a derapat si a iesit de pe pista la aterizarea pe.

Unul dintre oamenii strazii incendiati la Galati va fi transferat la Spitalul Floreasca. Barbatul este, in continuare, in stare grava

Unul dintre cei doi oameni ai strazii care au fost incendiati, in noaptea de vineri spre sambata, la Galati, va fi transferat, marti, la sectia de arsi a Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )