Libnet.ro
UNICEF

18:45

UAPR: Suntem consternati ca ordonanta de modificare a Legii Audiovizualului a trecut intr-o maniera netransparenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
UAPR: Suntem consternati ca ordonanta de modificare a Legii Audiovizualului a trecut intr-o maniera netransparenta

Oficialii Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR) afirma ca sunt consternati de decizia Guvernului de a aproba ordonanta de urgenta care modifica Legea Audiovizualului nr. 504 din 2002. continuă pe Wall-Street Ro

IAA si UAPR: Cerem retragerea Ordonantei de modificare a Legii Audiovizualului. Are efecte economice majore

Oficialii International Advertising Association IAA) si cei ai Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR) cer retragerea Ordonantei de Urgenta de modificare a Legii Audiovizualului motivand ca aceasta are efecte economice majore.

Reactii DURE in urma intentiei de modificare a Legii Audiovizualului: Are efecte economice majore

Oficialii International Advertising Association IAA) si cei ai Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR) cer retragerea Ordonantei de Urgenta de modificare a Legii Audiovizualului, motivand ca aceasta are efecte economice majore.

Reactii ale pietei la ordonanta care schimba Audiovizualul romanesc: Seful Asociatiei cablistilor - Ingerinta stupida facuta de analfabeti, singurul care are de castigat este grupul Intact. Asociatiile publicitarilor - Suntem consternati, solicitam retrag

Ordonanta de urgenta adoptata marti de Guvern, prin care sunt aduse schimbari majore la Legea Audiovizualului, a starnit imediat reactii in piata de media si publicitate. Presedintele CNA, Rasvan Popescu, observa diplomat ca Executivul si-a insusit o parte dintre recomandarile Consiliului si descrie suspendarea de drept a sanctiunilor CNA atacate in justitie drept un aspect asupra caruia se mai poate reflecta. Mult mai dur in limbaj este seful Asociatiei de Comunicatii prin Cablu ACC), Radu Petric, care face direct trimitere la castigul grupului Intact: Ne vom adresa Comisiei Europene . ) Este o ingerinta stupida facuta de analfabeti. Iar Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania UAPR) arata ca suntem consternati ca ordonanta de urgenta a trecut intr-o maniera netransparenta si acuza caracterul partinitor, chiar anticoncurential al ordonantei. Impreuna cu IAA Romania, UAPR cere Guvernului sa retraga ordonanta.

ARD: Modificarea Legii audiovizualului - un frumos cadou de Craciun al USL pentru Voiculescu.

Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca ordonanta de urgenta care modifica Legea audiovizualului este un foarte frumos cadou de Craciun pentru domnul Dan Voiculescu si o lege prin care USL isi plateste datoriile fata de acesta, potrivit Mediafax. Traian Ungureanu a fost intrebat intr-o conferinta de presa cum comenteaza ordonanta de urgenta care modifica Legea audiovizualului, el aratand ca aceasta ordonanta reprezinta inca un .

Ponta, despre modificarea Legii audiovizualului: Construim bugetul, trebuie sa stim toate ...

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, intrebat de ce a modificat Legea audiovizualului prin OUG si care era urgenta, ca s-a apelat la Ordonanta pentru a introduce transparenta fiscala in contractele de publicitate, el aratand ca Guvernul face bugetul pe 2013 si trebuie sa stie toate veniturile, potrivit Mediafax. Ceea ce s-a modificat s-a modificat vizavi de regulile fiscale si modul de comercializare, de incheiere a contractelor privind publicitatea. Este doar o masura de transparenta .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )