Libnet.ro
UNICEF

01:05

Uber a vandut o parte din afacerile sale cu livrari de mancare pentru 206 milioane dolari

Hotnews Hotnews,
 Uber a vandut o parte din afacerile sale cu livrari de mancare pentru 206 milioane dolari

Uber a vandut serviciul sau de livrare a alimentelor 8213; Uber Eats 8213; din India rivalului local Zomato, pentru 206 milioane de dolari, in contextul in care compania pare ca doreste sa-si reduca cheltuielile globale. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Lufthansa suspenda o mare parte din zborurile spre Italia si Asia

Compania aeriana Lufthansa si filialele sale suspenda o mare parte din zborurile spre Italia si Asia. Dupa ce a suspendat zborurile spre China pana pe 24 aprilie, Lufthansa, compania elvetiana Swiss si.

Marcel Ciolacu ii va propune Gabrielei Firea sa faca parte din echipa de conducere a PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, ca ii va propune Gabrielei Firea sa faca parte din echipa cu care el se va prezenta la Congres pentru a prelua conducerea partidului.

Coronavirus - Google si Microsoft muta in Vietnam si Thailanda o parte din productia din China

Google si Microsoft accelereaza eforturile de a muta o parte din productia de telefoane si tablete din China, catre Vietnam si Thailanda, coronavirusul fiind un motiv pentru ca schimbarile sa se petreaca mult mai repede, scrie Financial Times. Google si Microsoft pot face schimbarea mult mai rapid decat companii precum Apple si Samsung, fiindca nu au asa productie mare. Pe de alta parte, multe componente sunt aduse din China, si fabricile din Vietnam au deficit mare de materii prime din cauza crizei sanitare.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )