Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ucraina are o noua doctrina militara. Cine este principala amenintare a Kievului

România Liberă România Liberă,
Ucraina are o noua doctrina militara. Cine este principala amenintare a Kievului

Presedintele ucrainean, Petro Porosenko, a semnat, joi, o noua doctrina militara ce defineste Rusia drept principala amenintare militara la adresa Ucrainei . continuă pe România Liberă

Rusia va construi o noua baza militara in apropierea frontierei cu Ucraina - presa

Rusia intentioneaza sa construiasca o noua baza militara in apropierea frontierei cu Ucraina, conform unor documente oficiale, in contextul in care Alianta Nord-Atlantica acuza Moscova ca ofera in continuare sustinere insurgentilor separatisti, informeaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

WTA Seul: Victorie pentru Begu, Dulgheru, invinsa. Cu cine joaca principala favorita a turneului

Irina Begu, 29 WTA si principala favorita a turneului, s-a calificat in turul al doilea al turneului WTA International de la Seul. Romanca a trecut de Katerina Kozlova din calificari, Ucraina) cu 6-2, 6-4.

Tenis Seul: Irina Begu, calificata in sferturi. Cine este urmatoarea adversara

Irina-Camelia Begu, locul 29 WTA si principala favorita a turneului de la Seul, a eliminat-o pe Polona Hercog din Slovenia, locul 60 WTA, cu scorul de 6-2, 6-7 6), 6-2 si s-a calificat in sferturile competitiei.

Cine este Irina Radu, noua sefa TVR

Irina Radu, noua sefa interimara a TV, a fost director de programe in televiziunea publica, incepand cu anul 2013. De asemenea, Radu a mai fost director al canalului TVR 1, din 2004 pana in 2006, director interimar al canalului TVR 2 si pentru o scurta perioada director Evenimente Speciale.

Cine este Martin Winterkorn, CEO-ul demisionar in scandalul Volkswagen DieselGate. A lucrat in anii 80 fix in domeniul testarii de laborator

Martin Winterkorn, omul momentului in scandalul Volkswagen DieselGate, are 68 de ani si si-a dedicat intreaga viata profesionala marcilor Volkswagen si Audi, iar mai apoi Volkswagen Group in sine. Datele din CV-ul sau arata ca in anii 80 a lucrat fix in domeniul testarii de laborator. Dupa aproape 35 de ani petrecuti in sanul industriei auto germane pentru marcile Volkswagen si Audi, Winterkorn a parasit fotoliul celui mai bine platit executiv in Germania cu un mesaj de adio emotionant: Volkswagen a fost, este si va fi mereu viata mea!.

Profil de antreprenor: cine este Silviu Savin. Trebuie sa ai un moment de frica, dar in care sa te arunci cu capul inainte (07:15)

Silviu Savin a schimbat statutul de angajat cu cel de antreprenor cu putin inainte ca Romania sa cunoasca criza. Si asta pentru ca el crede in ideea ca trebuie sa ai un moment de frica, dar in care sa te arunci cu capul inainte. Acum este.

Vedeta cu posteriorul la inaintare. Afla cine este

Este tot mai la moda sa-ti pastrezi fanii incitandu-i cu expunerea darurilor pe care ti le-a facut natura. Si functioneaza de fiecare data.

Cine este Irina Radu, sef interimar la TVR dupa plecarea fortata a lui Stelian Tanase

Irina Radu este o veche angajata a TVR, care s-a remarcat in ultimul an prin cateva contre publice cu Stelian Tanase, presedintele - director general inlaturat azi din functie dupa votul din Parlament. Irina Radu, propusa acum pentru sefia interimara a TVR, s-a angajat in televiziunea publica in anii 90, dupa doi ani in presa locala, la Monitorul de Iasi.

VIDEO Cine este simbolul luptei anti-imigranti si anti-moschee: un fost calugar de la Manastirea Petru Voda, dezavuat de Biserica Ortodoxa, suporter infocat al Miscarii Legionare si adversar al gazelor de sist

Teodot, un fost calugar la Manastirea Petru Voda din judetul Neamt, a devenit un adevarat simbol al luptei impotriva refugiatilor musulmani si impotriva proiectului de construire a unei moschei in Bucuresti. Teodot, pe numele sau de mirean Marius Rogojina, a fost alungat de la Manastirea Petru Voda dupa ce a provocat un scandal urias prin dezgroparea ilegala a corpului lui Gheorghe Calciu Dumitreasa, si a fost dezavuat de conducerea Bisericii Ortodoxe Romane. Teodot este un inflacarat aparator al Miscarii Legionare si a luptat impotriva gazelor de sist si a pasapoartelor biometrice.

Noua lege Big Brother este o modificare si completare a Legii nr. 506/2004 ale carei prevederi privind retentia si accesul la date cu caracter personal au fost declarate neconstitutionale

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, legea Big Brother cu 187 de voturi favorabile. Astfel, proiectul legii urmeaza sa fie trimis presedintelui spre promulgare. Noua lege este, de fapt, o modificare si completare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )