Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ucraina indeamna Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Adevărul Adevărul,
Ucraina indeamna Uniunea Europeana sa adopte noi sanctiuni impotriva Rusiei

Administratia de la Kiev a cerut, vineri, Uniunii Europene sa analizeze posibilitatea impunerii de noi sanctiuni Rusiei pentru implicarea in conflictul separatist din estul Ucrainei, relateaza Agence France Presse AFP). continuă pe Adevărul

Ucraina cere noi SANCTIUNI impotriva Rusiei

Administratia prooccidentala de la Kiev a cerut, vineri, Uniunii Europene sa analizeze posibilitatea impunerii de noi sanctiuni Rusiei pentru implicarea in conflictul separatist din estul Ucrainei, relateaza AFP,.

UE pregateste noi sanctiuni dure impotriva autoritatilor din Crimeea

Autoritatile Uniunii Europene pregatesc noi sanctiuni aditionale indreptate impotriva economiei din Crimeea, au declarat oficiali de Bruxelles, citati de Reuters. Potrivit acestora, UE intentioneaza sa.

Ucraina cere UE noi sanctiuni pentru Rusia

Ucraina a cerut, vineri, Uniunii Europene, sa nu renunte la posibilitatea de a impune noi sanctiuni Rusiei, pentru implicarea in conflictul din estul tarii, relateaza AFP, conform Mediafax.

SUA nu vor sanctiuni impotriva Israelului pentru colonizarile facute

SUA au anuntat ca nu vor impune sanctiuni impotriva Israelului pentru colonizarile facute, dupa ce un articol aparut in presa israeliana a starnit furia unor alesi americani.

Barack Obama pune la indoiala eficienta unor noi sanctiuni unilaterale, impuse Rusiei

Presedintele SUA, Barack Obama, nu considera prea chibzuita ideea unor noi sanctiuni impuse Rusiei, daca acestea vor produce divergente intre Statele Unite si Europa. Notiunea conform careia putem continua cu.

Vin ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana

Persoanele defavorizate vor primi in sfarsit, in preajma sarbatorilor de iarna, ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana.

Start in operatiunea de distribuire ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana

Beneficiarii ajutoarelor de la Uniunea Europeana vor primi anul acesta cate doua pachete cu alimente deja ambalate, cu o masa totala de 27,6 kilograme, in care se vor gasi faina alba 6 kg), malai 6 kg), paste fainoase 2 pungi), ulei 4 litri), zahar 4 kilograme), conserve din carne de porc 8 cutii), conserve din carne de vita 6 cutii), pateu din ficat 10 cutii).

Ajutoarele de la Uniunea Europeana, distribuite in Valcea de un constructor care a castigat licitatia pentru deszapezirea drumurilor din Gorj

Ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana vor fi distribuite in judetul Valcea de Coremi Inter Rovinari, firma care a castigat in aceasta toamna si licitatia pentru deszapezirea drumurilor nationale din judetul Gorj. Pana astazi, nicio persoana defavorizata din Valcea nu a primit pachete cu alimente.

Uniunea Europeana cere o ancheta independenta privind uciderea unui ministru palestinian

Uniunea Europeana a cerut o ancheta imediata si independenta privind circumstantele mortii unui oficial palestinian de rang inalt, Ziad Abu Ein, intr-o altercatie cu militari israelieni, relateaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )