Libnet.ro
UNICEF

20:16

UCRAINA. Ianukovici anunta alegeri anticipate.

România Liberă România Liberă,
UCRAINA. Ianukovici anunta alegeri anticipate.

Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP, citat de Mediafax. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern de uniune nationala, potrivit unui comunicat emis de presedintie. Anunt lansarea unei proceduri in vederea unor alegeri prezidentiale anticipate, a declarat presedintele ucrainean, citat intr-un comunicat, fara sa precizeze o data in acest sens. Lansez, de asemenea, procesul de revenire la . continuă pe România Liberă

Criza din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern de uniune nationala.

Violentele din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat. Peste 5.000 de manifestanti, adunati la Kiev

00: Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP. Ianukovici accepta totodata o reforma constitutionala si formarea unui guvern.

UPDATE. Violente la Kiev: Rapoarte contradictorii privind numarul victimelor. ...

Un raport recent al autoritatilor din Ucraina arata ca numarul mortilor in violentele de la Kiev a ajuns la 80 de persoane conform Russia Today. Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a anuntat vineri un scrutin prezidential anticipat, transmite AFP, citat de Mediafax. Citeste si: UCRAINA. Ianukovici anunta alegeri anticipate UPDATE. Presedintele Verhovna Rada Parlament) Volodimir Ribak a semnat o rezolutie parlamentara care condamna violenta in tara si interzice o .

Violentele din Ucraina: Ianukovici anunta un scrutin prezidential anticipat, bataie in Parlamentul de la Kiev. Se cere eliberarea Iuliei Timosenko

37: Opozitia de la Kiev a propus vineri in Parlament un proiect de lege vizand amnistirea manifestantilor si a cerut din nou eliberarea fostului premier Iulia Timosenko.

Proteste Ucraina. Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, anunta premierul Poloniei, Donald Tusk, citat de AFP. S-a convenit cu prese.

Ucraina: Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014. Un guvern de uniune nationala ar urma sa fie creat la Kiev

Premierul ucrainean Donald Tusk a anuntat, joi seara, ca presedintele Viktor Ianukovici este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, citeaza Mediafax. S-a.

IMAGINI LIVE din cel mai SANGEROS loc din Europa. Ianukovici a SEMNAT acum. Vor fi ALEGERI ANTICIPATE in Ucraina

PROTESTEUCRAINA:Cel putin 100 de persoane au murit, alte aproximativ 500 fiind ranite, au afirmat surse medicale citate de CNN. Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a acceptat formarea unui guvern.

ULTIMA ORA Viktor Ianukovici a anuntat alegeri prezidentiale anticipate in Ucraina

Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat oficial vineri alegeri anticipate in Ucraina si revenirea la Constitutia din 2004, se arata intr-un comunicat al presedintiei, potrivit BBC. Vezi in articol comunicatul in intregime.

ULTIMA ORA Viktor Ianukovici a anuntat alegeri prezidentiale anticipate in Ucraina si reforma constitutionala

Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat oficial vineri alegeri anticipate in Ucraina si revenirea la Constitutia din 2004, se arata intr-un comunicat al presedintiei, potrivit BBC. Vezi in articol comunicatul in intregime si principalele puncte ale acordului intre guvern si opozitie.

Viktor Ianukovici a anuntat alegeri prezidentiale anticipate in Ucraina si reforma constitutionala

Presedintele Viktor Ianukovici a anuntat oficial vineri alegeri anticipate in Ucraina si revenirea la Constitutia din 2004, se arata intr-un comunicat al presedintiei, potrivit BBC. Vezi in articol comunicatul in intregime si principalele puncte ale acordului intre guvern si opozitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )