Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ucraina: Zeci de mii de protestatari in Piata Independentei din Kiev

Hotnews Hotnews,
 Ucraina: Zeci de mii de protestatari in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de sustinatori ai opozitiei ucrainene s-au adunat duminica in Piata Independentei din Kiev, cu toate ca liderii celor trei partide de opozitie din Ucraina declarasera initial ca nu vor desfasura nicio actiune inainte de Craciun, care se sarbatoreste in Ucraina la fel ca in Rusia pe stil vechi la 7 ianuarie. continuă pe Hotnews

Ucraina, in pragul unei REVOLUTII. Zeci de mii de protestatari au manifestat in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de sustinatori ai opozitiei ucrainene s-au adunat duminica in Piata Independentei din Kiev, cu toate ca liderii celor trei partide de opozitie din Ucraina declarasera initial ca nu vor desfasura.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007.

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de automobile Cadillac ale General Motors au urcat cu 48%, potrivit Mediafax. Conditiile meteo nefavorabile de pe Coasta de Est si din regiunea Midwest au incetinit vanzarile GM din decembrie, iar cota de piata a grupului s-a mentinut constanta anul trecut.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007. Vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )