Libnet.ro
UNICEF

19:15

Udrea, primele declaratii dupa iesirea din inchisoarea din Costa Rica. Ce a spus despre intoarcerea in Romania

Adevărul Adevărul,
Udrea, primele declaratii dupa iesirea din inchisoarea din Costa Rica. Ce a spus despre intoarcerea in Romania

Elena Udrea a declarat, marti, la Antena 3, dupa ce a fost eliberata din inchisoara din Costa Rica, ca detentia a fost mult mai grea, fiind despartita de fiica sa. Udrea spune ca trebuie sa opreasca cineva abuzurile care se fac in Romania si vorbeste despre faptul ca procedurile privind cererea sa de obtinere a azilului sunt in plina desfasurare. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, primele declaratii dupa iesirea din inchisoarea din Costa Rica. Ce a spus despre intoarcerea in Romania

Elena Udrea a declarat, marti, la Antena 3, dupa ce a fost eliberata din inchisoara din Costa Rica, ca detentia a fost mult mai grea, fiind despartita de fiica sa. Udrea spune ca trebuie sa opreasca cineva abuzurile care se fac in Romania si vorbeste despre faptul ca procedurile privind cererea sa de obtinere a azilului sunt in plina desfasurare.

Elena Udrea, prima declaratie in direct la Antena 3, dupa ce a fost eliberata din inchisoarea din Costa Rica: A fost o experienta foarte grea. Cel mai greu de suportat a fost ca nu eram cu copilul meu

Elena Udrea a facut o serie de declaratii in direct, la Antena 3, dupa ce instanta din Costa Rica a deciseliberarea acesteia din arest preventiv. Stire in curs .

Elena Udrea, despre intoarcerea in Romania: Aici, in Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile si nu as vrea sa incurc ce am de facut aici

Elena Udrea a fost eliberata din inchisoarea din Costa Rica, dupa trei luni petrecute acolo. Fostul ministru a vorbit la Antena 3 despre abuzurile la care fost supusa de catre autoritatile din Romania in tot.

Alina Bica, eliberata din inchisoarea din Costa Rica

Alina Bica, aflata de pe 3 octombrie in arest preventiv in Costa Rica, a fost eliberata luni, dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis revocarea cererilor de extradare.

Elena Udrea, atac la Iohannis dupa iesirea din inchisoare.Cineva trebuie sa opreasca abuzurile din Romania, dar nu vad cine

Elena Udrea a acuzat marti, la Antena 3, dupa ce a fost eliberata din inchisoare, ca presedintele Klaus Iohannis este creatia sistemului care a inceput abuzurile din 2014, iar completurile de judecata erau facute la comanda.

Elena Udrea, dezvaluire dureroasa dupa ce a ajuns acasa: Sper ca exista acest instinct si ca ma va recunoaste

Elena Udrea a facut dezvuluiri surprinzatoare dupa ce a iesit din inchisoare. Fostul ministru al Turismului sustine ca fetita nu e foarte obisnuita cu ea, insa crede in instinct si spera sa o.

Adrian Alexandrov, dupa eliberarea din inchisoare a Elenei Udrea: Cum sa nu crezi in Miracolul Craciunului?

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea cu care aceasta are un copil, a transmis imediat dupa eliberarea fostului demnitar ca s-a produs miracolul de Craciun si ca i s-a implinit rugamintea adresata lui Mos.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )