Libnet.ro
UNICEF

09:45

Adrian Alexandrov, dupa eliberarea din inchisoare a Elenei Udrea: Cum sa nu crezi in Miracolul Craciunului?

Antena3 Antena3,
Adrian Alexandrov, dupa eliberarea din inchisoare a Elenei Udrea: Cum sa nu crezi in Miracolul Craciunului?

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea cu care aceasta are un copil, a transmis imediat dupa eliberarea fostului demnitar ca s-a produs miracolul de Craciun si ca i s-a implinit rugamintea adresata lui Mos. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei explica de ce a semnat documentele pentru eliberarea din arest a Elenei Udrea si Alinei Bica: Daca nu semnam era abuz pe fata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca a semnat documentele pentru eliberarea fostului ministru al Dezvoltarii Elena Udrea si a fostului procuror-sef DIICOT Alina Bica, aflate in detentie in Costa Rica, pentru ca asa spune legea si daca nu ar fi facut-o, ar fi fost un abuz pe fata.

Justitia din Costa Rica a decis eliberarea din inchisoare a Elenei Udrea si Alinei Bica

O instanta judiciara din Costa Rica a decis, luni la pranz luni seara, ora Romaniei), eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea si a Alinei Bica, afirma surse oficiale citate de presa locala. Avocatul.

Adrian Alexandrov, prima reactie dupa ce a aflat ca Elena Udrea iese din inchisoare: Dumnezeu ne iubeste

Adrian Alexandrov a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, imediat dupa ce a aflat ca procurorii din Costa Rica au decis eliberarea Elenei Udrea. In urma cu 2 saptamani, postam un mesaj prin care il ru.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti. Pedeapsa de sase ani de inchisoare primita de Elena Udrea in dosarul Gala Bute a fost suspendata prin decizia ICCJ, iar Tribunalul Bucuresti a revocat cererea de extradare.

Justitia din Costa Rica a decis eliberarea Elenei Udrea si Alinei Bica - presa

O instanta judiciara din Costa Rica a decis, luni la pranz luni seara, ora Romaniei), eliberarea din arest preventiv a Elenei Udrea si a Alinei Bica, afirma surse oficiale citate de presa locala, potrivit Mediafax.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea, aflata in detentie in Costa Rica, in urma solicitarii de extradare formulate de autoritatile de la Bucuresti.

Ministrul Justitiei a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea.

Tudorel Toader a semnat documentele pentru eliberarea Elenei Udrea

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a semnat sambata eliberarea Elenei Udrea. Acum documentele au ajuns la Ministerul Justitiei si au fost semnate. Imediat procedam la traducere, apostilare si.

Procurorii DNA nu au contestat revocarea extradarilor Elenei Udrea si Alinei Bica. Cele doua ar putea sa se intoarca in Romania in cateva ore

A expirat termenul pana la care DNA putea face contestatie la revocarea extradarii in cazul Alinei Bica siin cazul Elenei Udrea. Nu exista informatii ca procurorii anticoruptie ar fi contestat.

Adrian Alexandrov, mesaj emotionant pentru Udrea: Mos Craciun a venit mai devreme, isi va petrece Sarbatorile alaturi de fetita noastra

Vesti bune pentru Elena Udrea. Fostul ministru al turismului va petrece cel mai probabil Craciunul alaturi de Adirna Alexandrov, logodnicul sau si fetita. Alexandrov a postat un mesaj pe contul personal de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )