Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ultima fotografie cu Stela Popescu. FOTO in articol

Antena3 Antena3,
Ultima fotografie cu Stela Popescu. FOTO in articol

Actrita participase numai in urma cu cateva zile la un eveniment, in cadrul caruia a fost si premiata. Momentul a fost imortalizat, iar fotografia postata de catre Andreea Marin. Avea sa. continuă pe Antena3

Ultima inregistrare cu Stela Popescu. Ce spunea actrita cu doar cateva zile in urma - VIDEO

Ultimul interviu pe care marea actrita Stela Popescu l-a dat a fost in emisiunea Guess my age, care va fi lansata pe 30 noiembrie. Actrita a vorbit despre viata si felul cum i-a.

VIDEO Stela Popescu a murit.Actrita a fost gasita fara suflare in curtea casei

Stela Popescu A MURIT. Actrita a fost gasita in curtea casei. Stela Popescu A MURIT. Marea actrita Stela Popescu a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta.

Stela Popescu a murit. Actrita isi facuse planuri de Sarbatori: Am un program incarcat Avem turneu in Spania, ma duc sa imi vad nepotul!

Stela Popescu a murit. Actrita a fost gasita moarta in curtea casei sale. Vedeta avea 80 de ani si isi deja facuse planuri pentru Sarbatori. Din pacate nu a mai apucat sa se bucure de familia ei s.

Cu cine a vorbit ultima data Stela Popescu: Mi-a spus ca se simte putin rau

Ultima persoana cu care a vorbit a fost o vecina de-a ei. Stela Popescu i-a spus vecinei ca se simte rau, insa nu s-ar fi gandit ca in doar cateva ore se va stinge.

Aceasta este ultima fotografie cu Stela Popescu jucand alaturi de Alexandru Arsinel. FOTO in articol

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era decedata.

Stela Popescu a murit. Actrita era bolnava. De ce suferea

Vestea ca Stela Popescu a trecut in nefiinta a socat intreaga tara. Se pare ca actrita ar fi fost gasita joi dupa-amiaza fara suflarein curtea locuintei sale. Desi avea 81 de.

Ultima fotografie cu Stela Popescu

Actrita participase numai in urma cu cateva zile la un eveniment, in cadrul caruia a fost si premiata. Momentul a fost imortalizat, iar fotografia postata de catre Andreea Marin. Avea sa.

Cine a gasit-o fara suflare pe Stela Popescu in propria locuinta

Stela Popescu a murit pe23 noiembrie 2017. Actrita Stela Popescu avea 82 de ani. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, iar la sosirea echipajelor SMURD actrita era.

Stela Popescu a murit. intr-un ultim interviu, actrita se arata dezamagita: Sunt foarte multi actori si atitudinea lor fata de profesie s-a schimbat: tare, repede si fals

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu s-a stins din viata. intr-un ultim interviu, actrta se arata extrem de dezamagita de actorii din ziua de astazi. in trecut, era o alta scoala.

Stela Popescu a murit. Cea mai indragita actrita a Romaniei, 60 de ani dedicati scenei!

Stela Popescu a murit. Actrita, despre care multi considera ca a fost cea mai iubita de public in istoria teatrului si filmului romanesc, s-a stins azi din viata si lasa in urma 60 de ani dedicati scenei de teatru si filmului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1924 seconds )