Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat cererea de arestare preventiva a lui Ion Stan

Hotnews Hotnews,
ULTIMA ORA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat cererea de arestare preventiva a lui Ion Stan

STIRE ACTUALIZATA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat aviz pozitiv, cu noua voturi pentru si un vot impotriva, solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a social-democratului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, informeaza Mediafax. UPDATE 10:49) Comisia juridica a incuviintat cererea de arestare preventiva a deputatului Ion Stan, cu 9 voturi pentru si un vot impotriva, informeaza Romania TV. UPDATE 10:30) Sedinta a inceput. Potrivit agerpres, Ion Stan si avocatul acestuia, Doru Viorel Ursu, iau parte la dezbateri. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Comisia juridica a Camerei Deputatilor a incuviintat cererea de arestare preventiva a lui Ion Stan

Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a social-democratului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, dupa ce membrii comisiei au amanat joi luarea unei decizii, potrivit Agerpres. UPDATE 10:49) Comisia juridica a incuviintat cererea de arestare preventiva a deputatului Ion Stan, cu 9 voturi pentru si un vot impotriva, informeaza Romania TV. UPDATE 10:30) Sedinta a inceput. Ion Stan si avocatul acestuia, Doru Viorel Ursu, iau parte la dezbateri.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat arestarea lui Ion Stan

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a emis avizul pentru arestarea preventiva a lui Ion Stan. Fostul deputat PSD este acuzat de trafic de influenta, dupa ce acesta a cerut, de la un om de afaceri care l-a.

Arestarea preventiva a lui Ion Stan, reluata in dezbatere de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

UPDATE 10:50: Comisa Juridica a Camerei Deputatilor a avizat pozitiv cererea justitiei privind arestarea preventiva a deputatului Ion Stan, cu noua voturi pentru si un vot impotriva, arata sursele de presa. --- Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia astazi dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Stan, arata sursele din presa.

Cazul deputatului PSD Ion Stan, din nou in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterile in ce priveste cererea de arest preventiv a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenta. Saptamana trecuta, Comisia a amanat o.

Cazul deputatului PSD Ioan Stan, din nou in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterile in ce priveste cererea de arest preventiv a deputatului PSD Ion Stan, acuzat de trafic de influenta. Saptamana trecuta, Comisia a amanat o.

Arestarea preventiva a lui Ion Stan, reluata in dezbatere de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia astazi dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Stan, arata sursele din presa.

Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia dezbaterea cu privire la arestarea preventiva a lui Ion Stan

Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, informeaza.

Camera Deputatilor: Comisia juridica reia luni dezbaterea cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Ion Stan

Comisia juridica a Camerei Deputatilor reia luni dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a social-democratului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, dupa ce membrii comisiei au amanat joi luarea unei decizii, potrivit Agerpres.

Aviz pozitiv pentru arestarea lui Ion Stan. Votul Comisiei juridice a Camerei Deputatilor este consultativ

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a reluat luni dezbaterea in cazul solicitarii procurorilor de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Ion Stan, acuzat de DNA de trafic de influenta, informeaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )