Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ultima ora: Mandat de arestare pentru Ronaldinho. Ce acuzatii i se aduc fotbalistului brazilian in Paraguay

Adevărul Adevărul,
Ultima ora: Mandat de arestare pentru Ronaldinho. Ce acuzatii i se aduc fotbalistului brazilian in Paraguay

Autoritatile din Paraguay ar emis un mandat de arestare pe numele fotbalistului Ronaldinho, acesta fiind suspectat ca, impreuna cu fratele sau, ar fi intrat in tara folosind un pasaport fals, anunta presa internationala. continuă pe Adevărul

Instanta decide astazi daca emite mandat de arestare pentru Mario Iorgulescu

Tribunalul Bucuresti decide joi daca emite mandat de arestare pe numele lui Mario Iorgulescu, internat in prezent la o clinica din Italia, acuzat de omor si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau altor substante.

Anunt de ultima ora de la Loteria Romana. Ce trebuie sa stie toti jucatorii

Anunt extrem de important al Loteriei Romane! Toti jucatorii trebuie sa stie asta! Loteria Romana a facut anuntul in urma cu putin timp. Cum loveste criza prelungita din Italia in jucatorii de pariuri sportive Situatia de criza prelungita din Italia din regiunile Lombardia si Veneto) a determinat o situatie neasteptata pentru jucatori. Mai multe meciuri .

Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament. Solutia de ultima ora, de la specialisti

Centrala este piatra de temelie a casei, astfel ca alegerea ei este cu atat mai dificila cu cat exista pe piata diferite variante de centrale termice, iar toate pretind ca sunt cele mai bune. Care e varianta stralucita? Solutia vine chiar de la specialisti. Care este cea mai buna centrala termica pe gaz pentru apartament? .

Anunt de ultima ora. Un nou prezentator la Digi24. Ce emisiune va modera

E oficial! Digi 24 aduce de duminica, 15 martie, ora 15:30, un nou talk show de business. Acest nou show de business poarta numele de Legile Afacerilor. Anunt de ultima ora. Un nou prezentator la Digi24 O noua emisiune va fi prezentata la Digi 24. Este vorba despre o emisiune de business, realizata in parteneriat .

Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare Ce are de gand sa faca artista

Andreea Balan a facut un anunt important pe Facebook, in mijlocul situatiei in care se afla cu sotul ei, George Burcea. Artista le-a transmis fanilor un mesaj la care acestia au postat zeci de comentarii. Anunt de ultima ora al Andreei Balan. in perioada urmatoare in mijlocul situatiei neplacute in care se afla cu sotul .

A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet

Un scandal imens s-a napustit asupra familiei Burcea-Balan. Aflati deja in lumina reflectoarelor prin prisma despartirii, actorul a fost prins si drogat la volan, in data de 21 februarie. Date de ultima ora, dezvaluite de Parchet, despre intamplare. A consumat sau nu cocaina sotul Andreei Balan? George Burcea a fost prins drogat la volan, in .

Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti. Anunt de ultima ora

Bucurestiul a ajuns la pragul critic de poluare, dupa ce in cursul noptii de duminica spre luni s-au inregistrat depasiri chiar si cu 900-1. 000% peste limitele maxim admise. Cad primele capete, dupa poluarea excesiva din Bucuresti Este vorba de gradul de poluare cu PM2,5 particule in suspensie cu diametrul mai mic de 2,5 microni .

CORONAVIRUS |intalnire de ultima ora intre reprezentanti ai ministerelor Educatiei, Sanatatii si Internelor: Se discuta posibilitatea inchiderii scolilor din Romania pentru o saptamana sau doua

Scolile ar putea fi inchise in perioda urmatoare. La ora 14:00, are loc o intalnire la nivel de secretar de stat intre Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Sanatatii si Ministerul Educatiei, unde se.

ULTIMA ORA Romania, la un pas de a fi amendata cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei privind combaterea spalarii banilor

Avocatul general al Curtii de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a propus amendarea Romaniei cu 3 milioane de euro pentru transpunerea tardiva a directivei care se refera la combaterea spalarii banilor. in general, deciziile CJUE coincid cu recomandarile formulate de avocatul general.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora: Franta, marcata de greve in sistemul de transport public

Sindicatele franceze au lansat un apel la manifestatii si greve pe intregul teritoriul Frantei, pentru ziua de marti, 3 martie 2020. Vor fi manifestatii in special in fata prefecturilor si subprefecturilor. De.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )