Libnet.ro
UNICEF

00:07

Uluitor! Ce au ratat anchetatorii in cazul Razvan Ciobanu

Antena3 Antena3,
Uluitor! Ce au ratat anchetatorii in cazul Razvan Ciobanu

Exista cateva elemente obligatorii ce tin de ancheta in cazul Razvan Ciobanu care lipsesc deocamdata. Citeste si: Premiera nationala. Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata - VIDEO Fostul sef. continuă pe Antena3

Exclusiv! Ce au ratat anchetatorii in cazul Razvan Ciobanu

Exista cateva elemente obligatorii ce tin de ancheta in cazul Razvan Ciobanu care lipsesc deocamdata. Citeste si: Premiera nationala. Ultimele imagini cu Razvan Ciobanu in viata - VIDEO Fostul sef.

Procurorii DIICOT intervin pe litoral dupa cazul Razvan Ciobanu.Unul dintre liderii care aproviziona vedetele cu droguri a fost retinut

Procurorii DIICOT intervin pe litoral dupa cazul Razvan Ciobanu. Unul dintre liderii care aprovizionavedetele cu droguri a fost retinut. Dosarul este instrumentat de procurorii DIICOT din Iasi. Pana.

Ce au gasit anchetatorii in masina lui Razvan Ciobanu, creatorul de moda ucis intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu, cunoscut creator de moda, a murit luni dimineata, la varsta de 43 de ani, in urma unui accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, pe DJ 226, judetul Constanta. Acesta era singur in masina si, din cauza vitezei, a iesit de pe carosabil, lovind mai multi copaci. Conform Realitatea TV, se pare ca in masina acestuia au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Ce masina conducea Razvan Ciobanu, creatorul de moda mort intr-un teribil accident a doua zi de Paste

Cunoscutul creator de moda Razvan Ciobanu, care a murit luni dimineata intr-un accident rutier produs la iesirea din Sacele spre Navodari, in judetul Constanta, se afla la volanul unui Range Rover, o masina care la testele de siguranta obtine calificative maxime. Potrivit primelor informatii, barbatul de 43 de ani era singur in autovehicul, insa in masina au fost gasite doua acte de identitate, unul apartinand unui tanar din Calarasi.

Primele declaratii ale procurorilor in cazul lui Razvan Ciobanu. Moartea a fost violenta si s-a produs prin anemie acuta

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta au facut miercuri, 1 mai, primele declaratii cu privire la accidentul rutier in care Razvan ciobanu a murit.

Accidentul in care si-a pierdut viata creatorul de moda Razvan Ciobanu - anchetatorii exclud varianta sinuciderii

Varianta sinuciderii este exclusa in acest moment in cazul lui Razvan Ciobanu, au declarat reprezentantii Politiei Constanta, care sustin ca toate datele de la fata locului indica faptul ca designerul era singur in masina in momentul producerii accidentului in care si-a pierdut viata. Potrivit unor imagini difuzate de Antena 3, dupa accident mai multi sateni ar fi mers la fata locului, de unde ar fi luat din masina creatorului de moda mai multe lucruri gasite, intre care o bibile si sticle cu alcool.

Noi detalii in cazul mortii lui Razvan Ciobanu: Bunurile posibil luate din masina de trecatori nu erau relevante pentru ancheta

Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta a comunicat, miercuri, in cazul mortii designerului Razvan Ciobanu, ca masina condusa de acesta a parasit partea carosabila in zona localitatii Sacele din judetul Constanta, a rulat aproximativ 850 de metri si apoi s-a rasturnat din cauza denivelarilor. De asemenea, procurorii transmit ca este posibil ca trecatorii sa fi luate bucati de carosierie de la locul accidentului, dar ceea ce anchetatorii au lasat in urma nu era relevant pentru evolutia anchetei.

Anuntul oficial in cazul mortii lui Razvan Ciobanu. Cum a avut loc tragedia si ce s-a intamplat de fapt

Anchetatorii au oferit detalii despre bunurile furate din masina lui Razvan Ciobanu, designerul care si-a pierdut viata, luni dimineata, intr-un accident de circulatie. Este posibil ca satenii sa fi luat inclusiv bucati din caroseria masinii, care nu ar fi insa relevante pentru cursul anchetei. Parchetul Judecatoriei Constanta a anuntat ca masina in care s-a aflat [] .

Dezvaluiri explozive facute de procurori in cazul mortii lui Razvan Ciobanu: Nu e adevarat asa ceva

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu. Anchetatorii au negat varianta in care designerul ar fi murit cu fata in sus si cu mainile i.

Noi detalii in cazul accidentului in care a murit Razvan Ciobanu. De ce se afla creatorul de moda la intrarea in Sacele si cui apartinea masina

Anchetatorii incearca sa stabileasca toate detaliile in cazul mortii creatorului de moda Razvan Ciobanu, intr-un accident rutier petrecut in judetul Constanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )