Libnet.ro
UNICEF

22:45

Una dintre cele 219 liceene rapite din Chibok in 2014 de Boko Haram a fost gasita nevatamata in Nigeria

Adevărul Adevărul,
Una dintre cele 219 liceene rapite din Chibok in 2014 de Boko Haram a fost gasita nevatamata in Nigeria

Una dintre cele 219 de liceene rapite in aprilie 2014 de islamisti din cadrul gruparii Boko Haram de la Chibok, in nord-estul Nigeriei, a fost gasita nevatamata in Nigeria, au anuntat reprezentanti locali ai unor asociatii, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Masura radicala anuntata de Thailanda. inchide una dintre cele mai frumoase insule, pe motiv ca e afectata de turism

Thailanda a anuntat ca va inchide una dintre cele mai frumoase insule pe care le detine, intr-un efort de a proteja resursele naturale si mediul inconjurator, scrie BBC. Autoritatile.

FOTO. Steagul Romaniei a ajuns pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume

Trei alpinisti au reusit, duminica, sa duca steagul Romaniei pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume, Ama Dablam din Himalaya.

Paradisul exotic unde accesul turistilor va fi interzis de anul acesta: decizia vizeaza una dintre cele mai frumoase insule din lume VIDEO

Una dintre cele mai frumoase insule din lume, un adevarat paradis estival sufocat de numarul mare de turisti, va interzice anul acesta accesul vizitatorilor pentru a permite refacerea ecosistemului.

Zamfir vs Isarescu. Zamfir: Conducerea BNR trebuie sa poata fi trasa la raspundere. Vasilescu (BNR): Initiativa este doar una dintre cele care citesc incorect Statutului BNR

Deputatul Daniel Zamfir, cunoscut si ca unul dintre autorii legii darii in plata va depune la Parlament un proiect de lege prin care conducerea BNR sa poata fi trasa la raspundere atat pe cale civila cat si penala, a confirmat pentru HotNews autorul proiectului de lege. Zamfir spune ca nu vrea ca demersul sau sa fie considerat drept o razbunare la adresa Bancii Nationale si ca initiativa sa a fost discutata luni dupa pranz in cadrul partidului. Nu fac de capul meu acest proiect. Azi am discutat-o in partid si l-am intrebat si pe dl. Piperea cum se poate face, a mai spus Zamfir.

Cum arata castelul Teleki, locul in care a locuit una dintre cele mai instarite familii din Romania, scos la vanzare pentru jumatate de milion de euro

Castelul Teleki, una dintre cele mai fastuoase cladiri lasate mostenire peisajului ardelenesc de familia de nobili Teleki, proprietate detinuta de Samuel Teleki, cancelar al Transilvaniei si totodata unul dintre cei mai bogati oameni din zona Muresului, a fost scos la vanzare la un pret de 500. 000 de euro.

Agent Carter din universul Marvel ar putea reveni pe Netflix

Una dintre cele mai interesante petitii din ultima perioad vizeaza readucerea pe ecranele televizoarelor a serialului Agent Carter prin intermediul Netflix. in primul film Captain America, povestea care ne-a introdus in universul cinematic Marvel popularul caracter interpretat ce Chris Evans, respectivul personaj se indragosteste de Agent Carter. Deoarece personajul in cauza a starnit entuziasmul fanilor, [].

Alexandru Olteanu, una dintre victimele incendiului din Colectiv, a intrat in greva foamei. Tanarului i-au fost luati banii de la Guvern (FOTO)

Alexandru Olteanu, una dintre victimele incendiului din Colectiv, a intrat in greva foamei. Tanarul spune ca mama sa l-ar fi lasat fara ajutorul financiar de la Guvern si fara donatiile primite.

Deputatii Stelian, Paun, Ghita, Ponta si Fenechiu au cele mai multe absente din plen in luna martie

Martin Eduard Stelian, Nicolae Paun, Sebastian Ghita, Victor Ponta si Daniel Fenechiu sunt deputatii cu cele mai multe absente din plen in luna martie, informeaza Agerpres, care citeaza situatia.

Cele mai vandute modele de masini noi in Europa in primele 4 luni

Luna aprilie a fost una dintre cele mai bune din ultimii zece ani pentru piata auto europeana. In timp ce Germania, Franta si Marea Britanie au atins nivelul maxim de vanzari, este de asteptat ca Italia si Spania sa le urmeze. Spre deosebire de ultimul.

Drapelul romanesc flutura pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume. Torok Zsolt, pe Ama Dablam

Alpinistul aradean Torok Zsolt a reusit, duminica, sa duca steagul Romaniei pe unul dintre cele mai grele varfuri din lume, Ama Dablam din Himalaya, transmite corespondentul Mediafax. Torok Zsolt a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )