Libnet.ro
UNICEF

19:00

Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

B1 B1,
Una dintre cele mai luxoase proprietati din Los Angeles, scoasa la vanzare (FOTO)

Un conac generos detinut de Mohamed Hadid, dezvoltatorul american cunoscut pentru construirea de hoteluri de lux si vile, a intrat pe piata pentru 85 de milioane de dolari. Proprietatea, numita 'Le. continuă pe B1

Una dintre cele mai frumoase manechine romance, schimbare fizica radicala (FOTO)

Oana Bercaru, considerata una dintre cele mai frumoase femei din lumea modei, a renuntat la cariera sa care i-a adus atata succes, in urma cu patru ani, pentru a se dedica in totalitate cresterii fe.

Ciolos: Datorita viziunii lui Constantin Stroe, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante in urma decesului lui Constantin Stroe, fost director al uzinei Dacia si aminteste ca atunci cand fabrica de automobile trecea prin momente grele, el a luptat pentru privatizarea acesteia pentru ca a crezut in viitorul automobilului romanesc. Datorita viziunii sale, Dacia este azi una dintre cele mai vandute si respectate marci auto din Europa si o carte de vizita a Romaniei, spune Dacian Ciolos.

A murit profesorul Ion Tobosaru, supranumit Sir Toby, discipol al lui Tudor Vianu si una dintre cele mai rafinate voci din lumea teatrului

Estetician format de Tudor Vianu, profesor de vocatie, Ion Tobosaru, care a murit la varsta de 86 de ani, a fost un adevarat aristocrat al catedrei, unul dintre cele mai respectate nume din domeniul teatrologiei. Limbajul sau inconfundabil i-a marcat personalitatea si nimeni dintre cei care l-au ascultat nu ii vor uita eleganta poetica a vocabularului, apreciazaBiroul Asociatiei Internationale a Criticilor de Teatru Teatrologie.

Donald Trump devine impaciuitor: Presedintele ales al Statelor Unite s-a intalnit cu unul dintre cei mai aprigi rivali din timpul campaniei electorale

Presedintele ales al Statelor Unite al Americii, Donald Trump, s-a intalnit in weekend cu multimiliardarul mexican Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, dar si o persoana care.

Veste surprinzatoare in handbalul romanesc. Una dintre cele mai bune fete de la nationala si-a anuntat retragerea la doar 31 de ani

Dupa Aurelia Bradeanu, care a spus adio nationalei la 37 de ani, o alta jucatoare de legenda si-a anuntat retragerea la intoarcerea de la Campionatul European din Suedia.

Era unul dintre cei mai iubiti prezentatori din Romania, dar a plecat peste hotare din cauza datoriilor. Ce a ajuns sa FACA acum (FOTO)

Dupa ce ani la rand ne-a intrat in case cu fiecare emisiune sportiva pe care a prezentat-o, dar si cu fiecare meci comentat, mult timp nu am mai auzit nimic despre Cosmin Cernat. Iata ca dupa ce a.

Topul celor 5 CELE MAI BIZARE masini din 2016! (FOTO)

Noi concepte interesante au venit anul acesta. Constructorii am vrut sa ne ofere viziune loc despre cum ar putea arata masinile in viitor. Rolls-Royce Vision 100 este o masina concept uimitoare intr-o.

Top 10 cele mai bizare masini din 2016

Constructorii auto ne ofera in fiecare an viziunea lor despre cum ar putea arata masinile in viitor, iar anul acesta au venit cu noi concepte interesante pe care le putem numi chiar bizare.

Cele mai frumoase femei din Coreea de Nord ajung ofiteri in dirijarea traficului: imaginile tinerelor ajung pe timbre, existand si jucarii cu chipurile lor

Reprezentantele sexului frumos care lucreaza ca ofiteri ai politiei rutiere din Coreea de Nord par a fi coborate direct de pe podiumurile marilor case de moda. Fetele uimesc prin frumusete, participantii la trafic pozand-le si alegand perioadic cea mai frumoasa reprezentanta a institutiei.

Madalina Ghenea, RASFATATA de noul iubit! Hainele de pe ea valoreaza cat un apartament cu trei camere! (FOTO)

Putem spune ca Madalina Ghenea este una dintre cele mai rasfatate femei din tara. Fiecare aparitie, valorand in jur de 50. 000 de euro. Matei Stratan, iubitul acesteia o trateaza ca pe o printes.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )