Libnet.ro
UNICEF

05:30

E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care cazut din avion, dupa decolare - FOTO

Antena3 Antena3,
E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care cazut din avion, dupa decolare - FOTO

La 14 ani, australianul Keith Sapsford voia sa vada lumea. Ai lui l-au luat si l-au plimbat prin unele locuri. Nu i-a ajuns. Dorea mai mult. Pe 24 februarie 1970 s-a ascuns in compartimentul rotilor unui avion. continuă pe Antena3

E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care a cazut din avion, dupa decolare - FOTO

La 14 ani, australianul Keith Sapsford voia sa vada lumea. Ai lui l-au luat si l-au plimbat prin unele locuri. Nu i-a ajuns. Dorea mai mult. Pe 24 februarie 1970 s-a ascuns in compartimentul rotilor unui avion.

Ce trebuie sa stie orice femeie despre cancerul ovarian, unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai crunte tipuri de cancer, avand cea mai mica rata de supravietuire dintre toate cancerele feminine. Anual, 250. 000 de femei din intreaga lume sunt diagnosticate cu.

Manuscrisul necunoscut din Campulung Muscel, unul dintre cele mai vechi din Tara Romanesca

Manuscrisul a fost descoperit de un istoric craiovean intr-o colectie particulara, fiind considerat unul dintre cele mai vechi din Tara Romaneasca. A fost scris pe hartie italiana si reprezinta un indrumar religios, care era foarte raspandit in Evul Mediu.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca.

A fost publicata brosura pentru admitere in invatamantul liceal si profesional. Cele mai bune licee din Bucuresti, dupa mediile de admitere, si unitatile de invatamant care organizeaza invatamant profesional dual

Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a publicat brosura privind admiterea in invatamant liceal pentru anul scolar 2017 2018. Brosura cuprinde informatii privind ultimele medii de admitere la liceele din Bucuresti, dar si unitatile de invatamnt care organizeaza invatamant profesional si profesional dual.

TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut anul acesta in primul trimestru cu 30% si a condus la cateva schimbari in clasamentul celor mai mari 10 aeroporturi.

Apple cumpara obligatiuni corporative mai mult decat unele dintre cele mai mari fonduri de investitii

Apple a investit 148 de miliarde de dolari, din rezervele de numerar record de 257 de miliarde de dolari, in obligatiuni corporative, potrivit datelor publicate de companie, suma cu care ar fi putut cumpara integral activele celui mai mare fond de investitii in instrumente cu venituri fixe, Vanguard Total Bond Market Index Fund, care se ridica la 145 de miliarde de dolari, transmite Bloomberg, potrivit News. ro.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte pe care le gasesti astazi

In aceasta perioada exista mai multe oferte atractive la eMAG, atat la electrocnice, cat si la electrocasnice. Sunt eMAG reduceri la laptopuri, telefoane, tablete, televizoare, aspiratoare, frigidere, masini de spalat sau cuptoare. Iata cateva dintre cele mai interesante oferte din aceasta perioada.

IPO-ul Digi depaseste Romgaz si devine cea mai subscrisa oferta din istorie

Interesul pentru oferta publica de vanzare de actiuni IPO) Digi Communications, proprietarul RCSRDS, a ajuns sa depaseasca nivelul inregistrat acum aproape patru ani, cand Romgaz s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB). Investitorii.

Cum se pregateste un blocaj logistic: Sistemul impozitarii gospodariilor mai leaga o piatra de moara de gatul ANAF

Modificarile la Codul fiscal pregatite de guvernul Grindeanu - referitoarea la implementarea sistemului de taxare pe gospodarii - complica semnificativ procedura de declarare si colectare a veniturilor la bugetul de stat, scrie Cursdeguvernare. ro intr-o analiza. Greul va cadea pe ANAF: va fi capabil Fiscul sa gestioneze aceste schimbari, cata vreme nu se descurca nici macar in sistemul simplu de astazi? O intrebare justificata in conditiile in care, astazi, ANAF inregistreaza una dintre cele mai slabe performante din Uniunea Europeana ca nivel de incasare a taxelor si impozitelor, iar relatia cu contribuabilul roman este marcata de un lung sir de gafe, de erori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )