Libnet.ro
UNICEF

11:15

TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut anul acesta in primul trimestru cu 30% si a condus la cateva schimbari in clasamentul celor mai mari 10 aeroporturi. continuă pe Wall-Street Ro

Ilinca si Alex Florea au stralucit pe covorul rosu, la ceremonia de deschidere Eurovision 2017: romanii s-au clasat in top 10 cele mai apreciate tinute FOTO

Reprezentantii celor 42 de tari participante la Eurovision 2017 au defilat duminica pe covorul rosu, in cadrul ceremoniei oficiale de deschidere. Tinutele de gala purtate de Ilinca si Alex Florea, reprezentantii Romaniei, s-au clasat in top 10 cele mai apreciate aparitii de pe covorul rosu.

VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Compania miniera de stat Cupru Min SA Abrud a achizitionat doua dntre cele mai mari autobasculante existente pe piata, ci o capacitate de transport de 90 de tone. Pretul de catalog al unei astfel de autobasculante noi se apropie de 1 milion de euro.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud, tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

Cele mai inovative universitati din Europa

Principalele tendinte tehnologice europene provin, aparent, din marile capitale: Paris, Berlin sau Londra. Dar inima inovatiei europene nu se afla intr-o metropola, ci intr-un orasel vorbitor de olandeza, conform Reuters. Pentru al doilea an consecutiv, cea mai inovativa universitate din Europa este KU Leuven din Belgia. Universitatea detine una dintre cele mai organizatii de cercetari si dezvoltare din lume.

Vloggerii si YouTuberii, starurile internetului. Topul Haute Culture al celor mai influenti vloggeri din Romania si din strainatate. De la Ilie linge cactusul la betie pentru scopuri caritabile

Tot mai multe gazde din mediul online isi cheama musafirii-internauti in garsoniera lor virtuala. Ne deschid fereastra de YouTube a vlogului si ne pun cochet la masa cu dracii pe care i-au tinut atata timp ascunsi in cap si-n beci. Musafirul da navala. Baga ochiul. Vloggerii? fac trasnai, socheaza, vorbesc in dodii, ling cactusi, te iau ca si cum te-ai jucat in nisip de mic cu ei. Vlogul e neo-jurnalul contemporan. Gratuit.

INTERVIU Harry Tavitian, despre muzica si libertate: in comunism, unul dintre cele mai mari proteste se intampla la un festival de jazz

Harry Tavitian, muzician roman de origine armeana, este considerat unul dintre cei mai importanti jazzmani romani contemporani. Are o cariera de peste 45 de ani, fiindca a intrat in lumea muzicii la numai 6 ani. A cantat alaturi de nume grele ale jazzului romanesc si are discuri scoase inclusiv la case de productie din Londra, Grecia si Bulgaria. Prin muzica sa a intretinut spiritul de libertate interioara in timpul comunismului.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca.

Un barbat din Statele Unite are una dintre cele mai ciudate meserii - VIDEO

Rob Doyleeste unul dintre oamenii care unul dintre cele mai ciudate meserii din lume. Barbatul livreaza pizza clientilor dintr-un hotel subacvatic, potrivitsciencechannel. com. Pizza este livrata.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )