Libnet.ro
UNICEF

20:15

Una RECE, alta CALDA. Se SCHIMBA, din nou, vremea in Romania (VIDEO)

B1 B1,
Una RECE, alta CALDA. Se SCHIMBA, din nou, vremea in Romania (VIDEO)

Asadar, am avut parte de un week-end extrem. Cu ploi nesfarsite, cu temperaturi mult sub media normala si chiar cu zapada. insa de acum, lucrurile se schimba. Temperaturile ajung din nou la peste. continuă pe B1

Mihai Bendeac si Roxana Vancea, din nou impreuna (FOTO)

Mihai Bendeac s-a afisat din nou alaturi de Roxana Vancea, cea cu care a avut o relatie de lunga durata in urma cu ceva timp. Actorul a postat pe Facebook o fotografie cu frumoasa asistenta tv si cei.

Gulen denunta din nou un puci abject si vanatoarea de vrajitoare care a urmat

Predicatorul turc Fethullah Gulen, care traieste in exil Statele Unite si pe care Ankara il desemneaza drept organizatorul loviturii de stat esuate de la 15 iulie 2016, a denuntat din nou, vineri, un puci abject si a condamnat vanatoarea de vrajitoare a autoritatilor turce, relateaza AFP.

Din nou despre impozitarea Bisericii. De ce mai este BOR stat in stat |OPINIE

Dezbaterea cu privire la impozitarea Bisericii Ortodoxe Romane, relansata de catre fostul consilier al premierului Mihai Tudose, nu trebuie sa treaca dintr-o extrema in alta. BOR nu mai poate beneficia de statutul privilegiat pe care il are in prezent in relatie cu institutiile de control, dar nici nu e cazul ca statul sa transforme Patriarhia Romana intr-o sursa de bani pentru acoperit gaurile guvernarii, asa cum sugera Orlando Teodorovici.

Roger Federer, din nou campion la Wimbledon. Performanta uriasa egalata dupa 41 de ani

Roger Federera devenit singurul jucator din istorie cu 8 trofee pe iarba de laWimbledon, acolo unde era la egalitate cu Pete Sampras. Elvetianul in varsta de 35 de ani s-a impus in.

VIDEO Turul Frantei: Michael Matthews a cstigat etapa a 14-a; Chris Froome este din nou liderul clasamentului general

Etapa a 14-a din Turul Frantei, dintre Blagnac si Rodez, desfasurata pe o distanta de 181,5 km, a fost adjudecata la sprint pe o catatare cu panta de peste 9%, de australianul Michael Matthews Sunweb). Christopher Froome a incheiat al saptelea si a revenit pe prima pozitie in clasamentul general, devansandu-l pe Fabio Aru Astana).

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )