Libnet.ro
UNICEF

20:30

Unde a fost surprins Victor Ponta, in cea de-a patra seara de proteste

Antena3 Antena3,
Unde a fost surprins Victor Ponta, in cea de-a patra seara de proteste

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri seara, la Timisoara, cu o cursa de linie Tarom, in care se afla si echipa de fotbal Dinamo Bucuresti, care va juca, sambata, cu Poli, informeaza. continuă pe Antena3

Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv

Tragedia de la Colectiv i-a facut pe romani sa realizeze, inca o data, ca toata clasa politica e demna de aruncat la gunoi. Dupa ce mai mult de 25. 000 de oameni au protestat aseara in tot centrul Bucurestiului, Victor Ponta a demisionat, urmat, la putin timp, de Cristian Piedone. Totusi, demisia lui Ponta si cea [] Victor Ponta a demisionat: cele mai bune imagini de la protestul Colectiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fostul premier Victor Ponta, audiat la ICCJ

Premierul demisionar Victor Ponta a ajuns la ICCJ, unde este audiat la inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Rovinari-Turceni.

Liderii buzoieni ai PSD si UNPR primesc resemnati demisia cabinetului Victor Ponta

A fost un gest firesc. Asa au catalogat liderii buzoieni ai PSD si UNPR decizia lui Victor Ponta de a-si da demisia, tragand dupa el tot guvernul. Emotia generata de cele doua tragedii, moartea politistului Gigina si dezastrul din Colectiv, pare ca slabeste pentru moment apetenta politicienilor pentru putere.

Culisele demisiei lui Victor Ponta

Retragerea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului a fost fortata de liderul PSD, Liviu Dragnea, pe fondul protestelor din Bucuresti si a refuzului liderului UNPR, Gabriel Oprea, de a face un pas inapoi.

Victor Ponta a demisionat, Guvernul a picat. Dragnea: La ora 13.00 aflam numele viitorului premier

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat miercuri dimineata ca premierul Victor Ponta a demisionat. La ora 13. 00, liderul PSD a convocat coalitia de guvernare in care se va decide daca actuala majoritate mai functioneaza in Parlament si fara Victor Ponta. Liviu Dragnea n-a spus nimic despre o eventuala demisie a vicepremierului Gabriel Oprea, nici daca PSD e dispus sa ramana in alianta cu UNPR.

Despre Victor Ponta: Esecul imposturii ideologice

Victor Ponta simbolizeaza triumful, dar si esecul, imposturii ideologice. Este omul fara o identitate precisa, imbratiseaza doctrine la fel cum unii isi pun si isi scot manusile. Azi e maoist, maine guevarist, poimaine anarhist, monahist, liber-schimbist si tot asa, din metamorfoza in metamorfoza. In planul convingerilor, este omul de plastilina sau, cum observa mai demult Raluca Alexandrescu in revista 22, este cameleonul perfect. Pe scurt, Ponta este personajul paradigmatic pentru abisul moral numit PSD.

FOTO Cum arata demisia lui Victor Ponta

Demisia premierului Victor Ponta a ajuns miercuri seara la presedintele Klaus Iohannis. Ponta a anuntat miercuri dimineata ca demisioneaza, dupa protestul care a reunit zeci de mii de oameni in Bucuresti, in urma tragediei de la clubul Colectiv.

Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reactii si propuneri

Premierul Victor Ponta a confirmat, miercuri, ca isi depune mandatul, dupa ce peste 15. 000 de protestatari i-au cerut, marti, demisia. in timp ce PNL propune alegeri anticipate, PSD a anuntat ca respinge ideea, iar Victor Ponta a facut, la randul sau, o propunere.

Iulin Vladu: Demisia premierului Victor Ponta este una tardiva

Co-presedintele PNL Dambovita, deputatul Iulian Vladu, spune ca decizia premierului de a demisiona, este una tardiva. Victor Ponta si-a depus mandatul, ca urmare a protestului de marti, in care peste 25. 000 de romani au cerut demisiile lui Ponta, Oprea si Piedone.

De ce a demisionat Victor Ponta: Sper ca depunerea mandatului meu sa satisfaca asteptarile celor care au protestat

Premierul Victor Ponta a demisionat. Victor Ponta si-a depus mandatul dupa ce marti, 3 noiembrie, peste 25. 000 de oameni au iesit in strada, in Bucuresti, si alte cateva mii in tara, ca sa-si strige nemultumirea cu privire la tragicul eveniment care s-a intamplat vineri, 30 octombrie, in Colectiv, in urma caruia 32 de oameni au murit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )