Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. Femeile, cele mai avantajate de oferta in confectii, intelectualii se bat pe 17 posturi

Adevărul Adevărul,
Unde poti sa te angajezi in aceasta saptamana. Femeile, cele mai avantajate de oferta in confectii, intelectualii se bat pe 17 posturi

Somerii din judetul Calarasi nu au nici in aceasta saptamana prea multe sanse de angajare. Cele mai multe locuri disponibile, 111, sunt pentru femei in industria confectiilor, pe cand barbatii cu studii medii pot gasi un serviciu doar in zona constructiilor metalice. continuă pe Adevărul

ZIUA MAMEI. Cele mai frumoase 8 melodii pe care sa i le dedici mamei tale

Ziua Mamei are originea in America de Nord si se sarbatoreste, in cele mai multe tari, in luna mai. in Romania, Ziua Mamei a fost legiferata in anul 2010 si se sarbatoreste in data de 8 martie, odata cu Bulgaria, Belarus, Cehia si Rusia. Iata opt melodii, selectate de publicatia The Huffington Post, pe care i le poti dedica mamei cu aceasta ocazie.

Cele mai frumoase trasee montane din Romania: Incursiune in Tara Oasului, taramul peisajelor de vis si cea mai pitoreasca zona etno-folclorica a tarii

Tara Oasului este cea mai originala si mai pitoreasca zona etno-folclorica a Romaniei. Traseul Valea Talnei Luna Ses Varful Pietroasa este unul dintre cele mai interesante trasee montane din Romania, mai ales pentru ca in varful muntelui poti admira o formatiune muntoasa care are o forma antropomorfa- Sfinxul Oasului.

Femeile sunt mai putin preocupate de amenintarile cibernetice

Femeile sunt mai putin preocupate de protectia impotriva amenintarilor cibernetice decat barbatii, conform rezultatelor unui studiu realizat de producatorul de antivirusi Kaspersky Lab in parteneriat cu B2B International.

FOTO Slatina, unul dintre cele mai vechi asezari de pe teritoriul Romaniei. De unde vine denumirea orasului ridicat in forma de amfiteatru in stanga Oltului

Municipiul Slatina este unul dintre cele mai vechi orase ale tarii, fapt atestat nu doar de documente istorice, dar si de dovezi descoperite in urma unor sapaturi arheologice ce dovedesc ca zona orasului a fost locuita inca de acum un milion de ani. Drept urmare, nu e de mirare ca orasul inca pastreaza multe dovezi ale existentei sale, inclusiv ale vietii de la inceputul anilor 1900.

Cele mai frumoase trasee montane din Hunedoara: locurile de vis din Retezat si tinutul cetatilor dacice

Hunedoara ofera calatorilor pasionati de excursiile pe munte un numar impresionant de atractii turistice. Cele mai frumoase trasee montane din Romania pot fi strabatute in Parcul National Retezat, in Muntii Orastiei unde se afla cetatile dacice, in Masivele Parang si Valcan.

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Milano Fashion Week!

O multime de vedete si personalitati din lumea modei si-au facut aparitia la prezentarile pe care marile case de moda le-au pus in scena la Milano Fashion Week. Iata cum s-au imbracat cu aceasta ocazie! .

Ce face un politist daca castiga la loto? isi cumpara o intersectie si se privatizeaza de ce fac romanii misto de politisti. Top 10 cele mai bune bancuri

Poporul roman este unul cu un dezvoltat simt al umorului, iar oamenii din aceasta tara stiu mai bine ca oricine sa faca haz din necaz. Poate cele mai raspandite sunt bancurile cu politisti, asta pentru ca oamenii au simtit dintotdeauna sa ia la misto autoritatea.

Cele mai rezistente telefoane mobile

Atunci cand iti cumperi unul dintre cele mai rezistente telefoane mobile, alegerea o faci in functie de pret si mai ales de conditiile pe care poate sa le indure gadgetul. Am alcatuit un top cu cele mai rezistente telefoane mobile pe care le gasesti pe piata. Fie ca esti un aventurier si faci multe calatorii [].

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto

Cele mai grele intrebari de mecanica din chestionarele auto. Multi candidati la examenele auto pica pe rupte din cauza intrebarilor de la proba teoretica. Printre intrebarile care dau cel mai mult de furca viitorilor soferi se numara cele referitoare la mecanica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )