Libnet.ro
UNICEF

10:45

UNESCO: spatiul in care sasii plecati din Romania incearca sa-si reaseze satele

România Liberă România Liberă,
UNESCO: spatiul in care sasii plecati din Romania incearca sa-si reaseze satele

Sasii vor sa includa biserica fortificata din Mosna in patrimoniul UNESCO. Un alt demers vizeaza si inscrierea in patrimoniul imaterial al umanitatii a Vecinatatilor, o formula de asociere si de intrajutorare creata de sasi in Evul Mediu si pastrata pana acum de catre romani. continuă pe România Liberă

Editorii cer anularea licitatiei pentru manualele digitale si sustin ca rezultatele sunt gresite / Care sunt firmele care au participat la licitatie si preturile manualelor

Federatia Editorilor din Romania FER) ii cere Ministerului Educatiei sa anuleze licitatia de manuale scolare pentru clasele I si a II-a. Rezultatele licitatiei sunt profund viciate de evaluarea inadecvata si eronata, sustin editorii, care solicita asumarea raspunderii de catre cei vinovati. Amintim ca CD PRESS SRL si SIVECO sunt marii castigatori ai licitatiei pentru manuale. Citeste cine sunt cele 21 de companii care au depus oferte in cadrul licitatiei si care sunt preturile oferite per manual atat de firmele castigatoare, cat si de cele care au pierdut. Vezi in articol care sunt motivele pentru care Federatia Editorilor din Romania catalogheaza evaluarea ofertelor ca inadecvata si eronata.

Prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin

Lokko, prima aplicatie mobila de curierat din Sud-Estul Europei bazata pe crowdsourcing, devine si prima aplicatie din Romania care permite plata cu Bitcoin. Lokko integreaza unul dintre cele mai diverse sisteme de plata pentru o aplicatie romaneasca serviciile de curierat in aceeasi zi oferite prin Lokko pot fi platite prin SMS, card, cash, Bitcoin si MobilPay Wallet. Plata serviciilor de curierat cu Bitcoin, cea mai cunoscuta moneda digitala descentralizata, este o premiera in ceea ce priveste modalitatile de plata [].

PREMIERA in justitia din Romania. Judecatorul care a retrocedat ilegal un sat intreg, primul magistrat care va ramane fara pensie speciala

Judecatorul Aurel Tripa, care a retrocedat ilegal un sat intreg, este primul magistrat care va ramane fara pensie speciala, dupa ce a fost condamnat pentru coruptie. Este o premiera in justitia din Romania,.

Rusia suspenda, de azi, importurile de carne de vita din Romania

Autoritatea federala sanitar veterinara din Rusia Rosselhoznadzor) a suspendat, incepand de miercuri, importurile de carne de vaca si bovine din Romania. Decizia este una temporara, a anuntat institutia,.

Smart Bill Cloud, cea mai buna aplicatie din Romania la Business Wall of Fame

Smart Bill Cloud, aplicatia de facturare dezvoltata de Intelligent IT, este ,,Cea mai buna aplicatie din Romania din cadrul concursului international ,,Business Wall of Fame. Aplicatia, care va fi integrata in portofoliul Romtelecom Business Solutions, va fi promovata, incepand cu acest an, prin intermediul unei campanii de marketing derulate de Romtelecom, in valoare de pana la 30. 000 de euro. Potrivit reprezentantilor companiei, Smart Bill a avut atat de multi suporteri, cat celelalte aplicatii insumate. Smart Bill a avut de peste [].

UPDATE Rusia limiteaza importul de carne de vita din Romania si de animale vii din Italia, Bulgaria si Grecia

Rusia a decis miercuri sa limiteze importurile de carne de vita din Romania, dupa ce a descoperit cazuri de imbolnavire cu boala vacii nebune. Acesta este cel mai recent episod din seria razboiului comercial relansat de Moscova declansat in urma sanctiunilor impuse pentru implicarea Rusiei in criza din Ucraina, scrie AFP. UPDATE Autoritatea sanitara din Rusia a anuntat ca restrange importurile de animale vii din mai multe regiuni din Italia, Bulgaria si Grecia din cauza unor cazuri de febra catarala, o boala virala care se intalneste mai ales la oi si vaci.

Producatorul olandez de trollere Princess Traveller a intrat pe piata din Romania

Producatorul olandez de trollere Princess Traveller a intrat pe piata din Romania. Cu o investitie initiala de jumatate de million de euro, firma comercializeaza trollerele de tip hard case, fabricate din materiale rezistente, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Doru Dumitrescu, presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, a decedat

Brasoveanul Doru Dumitrescu, pre and sedintele Asocia and tiei Somelierilor din Romania ASR), a incetat din via and ta, in aceasta diminea and ta, a anun and tat asocia and tia.

Deruta la Moscova: Rusia spune NU importurilor de vita din Romania chiar daca acestea nu au loc

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) informeaza, referitor la anuntul facut de institutia omoloaga din Rusia privind suspendarea importurilor de carne de vita si bovine vii din Romania, ca acestea nici nu.

ANSVSA: Moscova suspenda importurile inexistente de vita din Romania

Dupa ce Rusia a anuntat ca suspenda importurile de carne de vita din Romania, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a precizat ca aceste importuri nici nu au loc, conform Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )