Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ungaria a intrat in carantina: granitele au fost inchise pentru cetatenii straini, transportatorii au culoare prestabilite

Adevărul Adevărul,
Ungaria a intrat in carantina: granitele au fost inchise pentru cetatenii straini, transportatorii au culoare prestabilite

Autoritatile maghiare au inchis toate granitele pentru circulatia cetatenilor straini, masura fiind pusa in aplicare in noaptea de luni spre marti, 17 martie, la ora 0. 00, moment din care pe teritoriul statului vecin intra doar cetatenii maghiari. continuă pe Adevărul

Ungaria inchide total granitele: Vor intra in tara doar cetatenii maghiari

Ungaria va inchide total granitele pentru circulatia persoanelor si va permite intrarea in tara exclusiv pentru cetatenii maghiari, decizia fiind anuntata luni, 16 martie, de premierul Viktor Orban, in plenul Parlamentului Ungariei.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Trump a fost testat pentru coronavirus. Casa Alba a dispus verificarea temperaturii jurnalistilor acreditati

Presedintele Donald Trump a fost testat pentru coronavirus, insa a transmis ca temperatura sa este perfect normala, iar administratia a extins interdictia de calatorie si pentru Marea Britanie si Irlanda, ca masura de combatere a pandemiei, relateaza Reuters.

Coronavirus: Ungaria isi inchide granitele pentru straini

Ungaria inchide granitele pentru traficul de pasageri, doar cetatenii maghiari putand intra in tara, a anuntat premierul Viktor Orban, luni, in fata Parlamentului, transmite MTI. Decizia vine la cateva zile dupa ce starea de urgenta a fost declarata de Guvernul de la Budapesta.

CORONAVIRUS |Republica Moldova: Granitele inchise pentru cetatenii straini, de marti

Republica Moldova va sista in totalitate, incepand de marti, cursele aeriene si traversarea hotarelor terestre, in incercarea de a limita propagarea epidemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut de premierul.

Anunt DIGI, in contextul epidemiei de coronavirus: Consumul de internet fix a crescut moderat in ultimele zile in Romania, iar magazinele din Spania si Italia au fost inchise

RCSRDS, cel mai mare operator de internet fix din Romania, a precizat pentru HotNews. ro ca in ultimele zile, a fost constatata o crestere moderata a consumului de date, mai ales in reteaua de internet fix, iar pentru consumul de date mobile s-a remarcat o usoara crestere. Separat de aceste precizari, grupul DIGI a anuntat marti seara pe bursa ca si-a inchis magazinele din Italia si Spania, in acord cu cerintele autoritatilor, si a detaliat alte masuri luate impotriva extinderii coronavirusului.

Ghiseele de la Impozite si Taxe au fost inchise pana la noi ordine. Cum va puteti plati obligatiile prin ghiseul.ro

Municipalitatea din Galati face un apel catre cetateni sa evite pe cat posibil contactul cu alte persoane pentru a preveni raspandirea epidemiei de coronavirus. Momentan, toate ghiseele sunt inchise, singurele cai de interactiune cu autoritatile fiind online sau prin posta.

BREAKING NEWS. EURO 2020 a fost amanat pentru anul viitor

EURO 2020 a fost anulat si se va desfasura intre 11 iunie si 11 iulie 2021, din cauza pandemiei de c.

VIDEO O inregistrare virala cu un barbat care pare ca fuge de echipele de carantinare este falsa si a fost filmata pentru divertisment - Grupul de comunicare strategica

O inregistrare video in care o persoana pare sa fuga de un barbat imbracat in costum alb, specific echipelor de interventia in epidemia de coronavirus, a fost filmata in scop de divertisment, precizeaza Grupul de comunicare strategica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )