Libnet.ro
UNICEF

17:00

Uniunea Europeana condamna dublul atentat comis la Beirut

B1 B1,
Uniunea Europeana condamna dublul atentat comis la Beirut

Uniunea Europeana a exprimat consternare in legatura cu dublul atentat sinucigas care a vizat ambasada Iranului la Beirut, solvat cu moartea a 23 de persoane. inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe,. continuă pe B1

Sondaj: Jumatate din moldoveni ar vota pentru aderarea la Uniunea Europeana

Aproape 50% dintre moldoveni ar vota pentru aderarea la Uniunea Europeana. in acelasi timp, pentru aderarea la Uniunea Vamala Rusia-Belarus-Kazahstan ar opta 45,7% dintre moldoveni. Rezultatele au fost obtinute in cadrul Barometrul Socio-Politic, realizat de Institutul de Marketing si Sondaje IMAS-INC Chisinau la comanda Agentiei de presa IPN.

Ambasadorul UE in Republica Moldova: Uniunea Europeana nu a stabilit un termen pentru integrarea Moldovei

Uniunea Europeana nu a stabilit o perioada in care Moldova ar putea deveni membru, iar toate reformele si procesele initiate in Republica Moldova sunt necesare doar pentru asocierea politica si economica cu UE. Declaratia apartine sefului Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau, Pirkka Tapiola, si a fost facuta in platoul emisiunii in Profunzime.

Cel putin zece morti intr-un atentat comis in fata Ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana, comis marti in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP, citata de.

Vrem in Uniunea Europeana, dar inca alegem comunistii. Cum comenteaza expertii optiunile moldovenilor

In preajma summitului de la Vilnius, tot mai multi moldoveni isi doresc integrarea europeana a tarii, in defavoarea celei euro-asiatice. Pe acest val, coalitia de guvernare castiga teren, insa opozitia ramane in topul preferintelor electoratului.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )