Libnet.ro
UNICEF

21:45

Uniunea Europeana este pe buza recesiunii! Vezi ce crestere economica au afisat tarile membre in T3

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Uniunea Europeana este pe buza recesiunii! Vezi ce crestere economica au afisat tarile membre in T3

Uniunea Europeana a reusit sa evite recesiunea in al treilea trimestru al anului, dupa ce economiile statelor membre au crescut agregat cu 0,1%. In schimb, zona euro a intrat in recesiune tehnica, pentru a doua oara in ultimii 3 ani, dupa o scadere de. continuă pe Wall-Street Ro

Uniunea Europeana este pe buza recesiunii! Vezi ce crestere economica au afisat tarile membre in T3

Uniunea Europeana a reusit sa evite recesiunea in al treilea trimestru al anului, dupa ce economiile statelor membre au crescut agregat cu 0,1%. In schimb, zona euro a intrat in recesiune tehnica, pentru a doua oara in ultimii 3 ani, dupa o scadere de.

Uniunea Europeana va dona banii din cadrul Premiului Nobel copiilor afectati de razboaie

Banii primiti de Uniunea Europeana ca parte a Premiului Nobel pentru Pace vor fi donati proiectelor care se ocupa cu protejarea copiilor din zone afectate de razboi, a anuntat Comisia Europeana, miercuri,.

Forumul economic Descoperiti o noua Destinatie de Afaceri la rascrucea dintre Uniunea Europeana, Orientul Mijlociu si Africa de Nord

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Ciprului si Asociatia Oamenilor de Afaceri Cipru - Romania, Forumul Economic pentru Investitii - Afaceri - Servicii in Cipru Descoperiti o noua Destinatie de Afaceri la rascrucea dintre Uniunea Europeana, Orientul Mijlociu si Africa de Nord, la Palatul Camerei Nationale, conform unui comunicat de presa.

Uniunea Europeana suspenda partial ajutorul financiar acordat Afganistanului

Uniunea Europeana a anuntat luni ca a suspendat 20 de milioane de euro din ajutorul acordat guvernului afgan, avertizand ca totul depinde de bunavointa autoritatilor de la Kabul de a pune in aplicare reformele convenite, anunta AFP.

BUGET 2013: Tensiuni in Uniunea Europeana.

Negocierile dificile asupra bugetului Uniunii Europene pentru anul 2013 pareau, marti, sortite esecului, dupa retragerea Parlamentului European, iar o criza este acum inevitabila, cu o saptamana inaintea summitului liderilor europeni privind cadrul financiar multianual 2014-2020, relateaza AFP, citata de Realitatea. net Parlamentul European nu poate continua negocierile privind bugetul pentru anul 2013 in contextul imposibilitatii actuale in care se afla Consiliul de ministri al UE) de a .

Anul 2012 e Anul european al imbatranirii active si solidaritatii intre generatii. De ce a gandit Uniunea Europeana un astfel de concept?

Anul european al imbatranirii active are ca obiectiv principal inceperea dezbaterilor privind conceptul de imbatranire activa. Ridicarea acestei problematici in fata intregii populatii, dar si a tuturor decidentilor politici si a altor actori este utila pentru un stat in procesul de dezvoltare a politicilor publice, nu numai pentru a asigura suport pentru persoana varstnica, fragila, dar si pentru a sustine implinirea personala, indiferent de varsta, a declarat Carmen Manu, Director, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Coordonator Anul European al Imbatranirii Active si Solidaritatii Intergenerationale 2012 pentru Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Uniunea Europeana suspenda taxa pentru emisiile de CO2 ale companiilor aeriene pana in 2013

Comisia Europeana a propus suspendare aplicarii taxei care trebuie platita de companiile aeriene pentru emisiile de dioxid de carbon pana la urmatoarea adunare generala a Organizatiei Aviatiei Civile.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )