Libnet.ro
UNICEF

15:01

Be EU. Uniunea Europeana este pregatita pentru un Brexit fara acord

Antena3 Antena3,
Be EU. Uniunea Europeana este pregatita pentru un Brexit fara acord

Brexitul ar putea avea loc fara un acord. Este varianta cea mai proasta, pentru toata lumea. Ce se intampla cu negocierile privind iesirea Marii Britanii din Uniune ne spune Sabina Iosub, la Be. continuă pe Antena3

COMISIA EUROPEANA: UE - pregatita pentru un Brexit fara acord

Comisia Europeana a declarat, luni, ca Uniunea Europeana este pregatita pentru un Brexit fara acord, avertizand totodata ca Marea Britanie va avea de suferit cel mai mult in urma unui astfel de scenariu, potrivit Reuters.

Angela Merkel spune ca Germania este pregatita pentru un Brexit fara acord

Angela Merkel a anuntat duminica faptul ca il primeste pe Boris Johnson miercuri seara, pentru a discuta despre despartirea Regatului Unit de Uniunea Europeana UE), si a dat asigurari ca Germania este pregatita de un divort fara acord no deal), relateaza AFP.

Brexit fara acord, un stres major pentru romani: ce se intampla cu libera circulatie prin Regatul Unit

Probabilitatea unui Brexit fara acord creste in fiecare zi, iar guvernul de la Londra a tras mai multe semnale de alarme pentru imigrantii din Marea Britanie, intr-un asemenea set de circumstante. Situatia incerta din Regatul Unit pe marginea Brexitului este o sursa semnificativa de stres pentru milioanele de muncitori din afara tarii care si-au construit .

UPDATE Peste 400.000 de romani se afla in Marea Britanie. Cum vor fi afectati in cazul unui Brexit fara acord? Recomandarea ambasadorului Romaniei la Londra

Guvernul Marii Britanii a reiterat luni, pe un ton ferm, ca in cazul unui Brexit fara acord libera circulatie va inceta imediat. Acest lucru insa nu inseamna ca cetatenii romani nu vor mai putea intra in Marea Britanie si nici ca aceia care se afla in Regatul Unit la data Brexit nu vor mai putea pleca sau reveni in UK, a declarat, pentru HotNews. ro, ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache.

BREXIT FARA ACORD: Guvernul vrea sa puna capat imediat libertatii de circulatie a cetatenilor UE

Guvernul britanic condus de prim-ministrul Boris Johnson a indicat luni ca doreste sa puna capat and imediat and liberei circulatii a cetatenilor Uniunii Europene in situatia unui Brexit fara acord la 31 octombrie, transmit agentiile France Presse si Press Association.

Guvernul de la Londra vrea sa puna capat imediat liberei circulatii in cazul unui Brexit fara acord

Guvernul Marii Britanii vrea sa puna capat imediat liberei circulatii a persoanelor in cazul unui Brexit fara acord, o pozitie mult mai dura decat a cabinetului May, scrie AFP.

Consecintele probabile ale unui Brexit fara acord (presa)

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, este gata sa-si scoata tara din UE pe 31 octombrie cu sau fara acord de divort. Penurie de produse alimentare, de benzina si de medicamente: iata consecintele posibile ale unei rupturi fara plasa de siguranta, scrie cotidianul La libre Belgique, citat de Rador.

Guvernul britanic, furios din cauza publicarii unui document deranjant ce previzioneaza problemele de dupa Brexit

Guvernul Boris Johnson s-a aratat deranjat de scurgerea un document oficial in care erau prezise mai multe probleme cu care Marea Britanie s-ar putea confrunta in eventualitatea unui Brexit fara acord, relateaza.

Guvernul Johnson anunta oficial ca va opri imediat libera circulatie a persoanelor in cazul unui Brexit fara acord

Guvernul premierului britanic Boris Johnson a anuntat luni ca vrea sa puna imediat capat liberei circulatii a persoanelor in cazul unui Brexit fara acord la 31 octombrie - o inasprire a pozitiei fata de precedentul Guvern, relateaza AFP.

Este Romania pregatita sa faca fata unui Brexit fara acord?

Sunt din ce in ce mai multe semnale ca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana fara un acord. Economistii sunt foarte preocupati pentru ca asta va avea un impact negativ nu doar asupra economiei britanice, ci si asupra economiilor europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )