Libnet.ro
UNICEF

13:30

Uniunea Europeana injecteaza alte sute de milioane Turciei pentru stoparea migratiei

România Liberă România Liberă,
Uniunea Europeana injecteaza alte sute de milioane Turciei pentru stoparea migratiei

Comisia Europeana deblocheaza o noua transa de 663 milioane de euro din finantarea convenita cu Turc. continuă pe România Liberă

Uniunea Europeana decide daca amana, din nou, Brexitul pana pe 31 ianuarie 2020. Sansele ca acest lucru sa se intample

Uniunea Europeana va acorda Marii Britanii, cel mai probabil, o a treia amanare a Brexitului pana pe data de 31 ianuarie 2020, cu posibilitatea ca Londra sa paraseasca Uniunea Europeana mai repede, transmite.

EUROSTAT: Bruxelles-ul este cea mai tanara capitala din Uniunea Europeana

In Uniunea Europeana, rata de dependenta de varsta tanara se situa la 35% in 2017 in medie, exista o persoana tanara, de 19 ani sau mai putin, la trei persoane de varsta activa), iar aproximativ doua treimi din cele 19 orase cu cea mai scazuta rata sub 25%) erau in Romania si Germania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat) .

Uniunea Europeana amana Brexitul la 31 ianuarie 2020

Cele 27 de state care vor ramane in Uniunea Europeana au decis luni, la Bruxelles, sa accepte solicitarea Londrei de amanare a Brexitului cu trei luni, pana la 31 ianuarie 2020, a anuntat pe Twitter presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Uniunea Europeana a fost de acord cu amanarea Brexitului pana pe 31 ianuarie 2020. El se poate produce anticipat. Care sunt conditiile

Consiliul Uniunii Europene a fost de acord cu amanarea Brexitului pentru 31 ianuarie 2020, a anuntat presedintele Consiliului, Donald Tusk, intr-un mesaj postat pe Twitter, luni. The EU27 has agreed that it.

Blue Air a inregistrat un profit net de 3,4 milioane euro pentru anul financiar 2019

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri, a anuntat revenirea pe profit in cele 12 luni incheiate in 30 septembrie, inregistrand un profit de 3,4 milioane euro.

Guvernul a aprobat alocarea a 400 milioane lei pentru PNDL

Guvernul a aprobat in sedinta de luni alocarea sumei de 400 de milioane de lei pentru plata facturilor pentru proiecte deja executate si receptionate, in cadrul Programului National de Dezvoltare Locala PNDL). Potrivit ministrul demis al Dezvoltarii, Daniel Suciu, banii sunt alocati din Fondul de rezerva bugetara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )