Libnet.ro
UNICEF

22:00

Uniunea Europeana sustine ca tratatul pentru Brexit este aproape finalizat

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana sustine ca tratatul pentru Brexit este aproape finalizat

Michel Barnier, negociatorul sef al Uniunii Europene pentru iesirea Marii Britanii din UE, a declarat ca tratatul pentru Brexit este finalizat in proportie de 75%. Printre subiectele inca nerezolvate este. continuă pe Antena3

Barnier: Marea Britanie si Uniunea Europeana mai au de lucru 25% din acordul cu privire la Brexit

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) mai au de muncit la aproximativ 25% din acordul la care lucreaza in vederea Brexitului, a declarat vineri negociatorul sef mandatat de europeni Michel Barnier, scrie Reuters.

Acordul Brexit este complet in proportie de 75%

Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) mai au de muncit la aproximativ 25% din acordul la care lucreaza in vederea Brexitului, a declarat astazi Michel Barnier, negociatorul-sef mandatat de europeni, informeaza Reuters.

Comisia Europeana sustine inceperea negocierilor privind aderarea Macedoniei si Albaniei la UE

Comisia Europeana a sustinut astazi inceperea discutiilor privind procesul de aderare al Albaniei si Macedoniei la Uniunea Europeana si a recomandat Consiliului European sa ia o decizie in acest sens, informeaza Politico.

FOTO Vor avea internet gratuit de la Uniunea Europeana, dar traiesc ca in Evul Mediu. Nu au canalizare, apa sau asfalt

Localitatea Botosesti Paia din judetul Dolj este rupta de civilizatie, nu are apa, nici canalizare, iar ulitele sunt toate de pamant, dar va avea internet gratuit de la Uniunea Europeana.

Alarmant! Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie

Romania a avut cea mai mare inflatie din Uniunea Europeana in luna martie. Potrivit datelor publicate de Oficiul European de Statistica, Romania inregistreaza pentru a doua luna consecutiv cea mai mare .

Uniunea Europeana sanctioneaza sustinatorii Coreei de Nord

Uniunea Europeana a trecut pe lista neagra patru persoane suspectate ca au sustinut programul de inarmare al Coreei de Nord, impunand interdictii de calatorie si inghetarea conturilor celor vizati, informeaza Reuters.

Parlamentul European a adoptat raportul Dacianei Sarbu privind aplicarea politicilor de mediu in Uniunea Europeana

Parlamentul European a adoptat raportul Dacianei Sarbu privind aplicarea politicilor de mediu in Uniunea Europeana. Desi s-au inregistrat progrese in unele domenii, totusi se mentine un decalaj mare intre.

Comisia Europeana sustine continuarea finantarii CEF, in valoare de 1,13 miliarde euro

Compania care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, CFR SA, a anuntat, astazi, ca reprezentantii Comisiei Europene CE) sustin implementarea proiectelor pentru dezvoltarea infrastructurii feroviare din Romania, incluse in programul CEF Transport 2014-2020, contributia totala a CEF fiind de aproximativ 1,13 miliarde euro.

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu Premiul Nobel pentru Literatura, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romnia pentru ca nu si-a platit cotizatia

Scriitoarea Herta Muller, laureata cu premiul Nobel pentru Literatura in 2009, a fost suspendata din Uniunea Scriitorilor din Romania pentru ca nu si-a platit cotizatia de 150 de lei pe an, a confirmat pentru HotNews. ro presedintele USR, Nicolae Manolescu. Informatia a fost publicata initial de Libertatea. Este suspendata, asta inseamna ca nu are drept de vot, atata tot. in rest ea este membra, a spus Manolescu care a precizat ca Herta Muller ar fi spus ca nu o intereseaza Uniunea Scriitorilor.

Orasul in care locuintele sunt gratuite, iar criminalitatea este aproape zero - VIDEO

In orasul australian,Leinster toata lumea are un loc de munca, locuintele sunt gratuite, iar criminalitatea e aproape zeroexista. Aici locuiesc numai 500 de locuitori, care indeplinesc o singura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )