Libnet.ro
UNICEF

01:05

O universitate scotiana ii retrage lui Donald Trump un doctorat onorific

Hotnews Hotnews,
 O universitate scotiana ii retrage lui Donald Trump un doctorat onorific

Universitatea Robert Gordon RGU) din Aberdeen, Scotia, a anuntat miercuri ca ii va retrage lui Donald Trump doctoratul onorific pe care i l-a acordat, apreciind ca declaratiile miliardarului american sunt incompatibile cu valorile institutiei de invatamant, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Donald Trump vrea sa interzica accesul musulmanilor in Statele Unite/ Casa Alba denunta ferm propunerile lui Donald Trump

Candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, Donald Trump, a lansat luni intr-un comunicat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, potrivit AFP. UPDATE Casa Alba a denuntat cu vehementa luni propunerile candidatului republican Donald Trump care a lansat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, subliniind ca acestea sunt contrare valorilor americane, scrie AFP.

Liderul Amazon vrea sa il trimita pe Donald Trump in spatiu

Niciun comentariu venit din partea lui Donald Trump nu ar trebui sa ne mai surprinda. Comportamentul coleric al magnatului american a ajuns sa fie cunoscut in lumea intreaga, iar multe dintre personalitatile vietii publice din SUA au fost vizate de atacurile la persoana venite din partea acestuia. Ei bine, se pare ca cineva s-a hotarat [] .

Donald Trump vrea sa ii ceara lui Bill Gates sa inchida internetul, pentru a impiedica Statul Islamic sa recruteze noi adepti

Candidatul republican la presedintia Statelor Unite, Donald Trump, considera ca Statele Unite ar trebui sa ia in calcul inchiderea internetului, ca masura de combatere a extremismului radical. Trump este de parere ca, in calitate de presedinte al Statelor Unite, l-ar putea suna pe Bill Gates pentru a ii cere sa il ajute sa opreasca internetul, potrivit TheVerge. com.

Cursa pentru prezidentiale din SUA: Donald Trump socheaza din nou

Donald Trump, candidatul aflat in fruntea cursei primarelor republicane pentru prezidentialele americane din 2016, isi continua propunerile-soc, ultima fiind cea de interzicere a intrarii musulmanilor sa intre in SUA.

Casa Alba: Prin declaratiile legate de musulmani, Donald Trump s-a descalificat pentru presedintia SUA

Casa Alba a apreciat luni ca republicanul Donald Trump s-a descalificat pentru presedintia Statelor Unite dupa ce a propus interzicerea intrarii musulmanilor in Statele Unite, scrie AFP.

Donald Trump propune inchiderea Internetului in anumite regiuni ca solutie la problema recrutarii de catre Statul Islamic

La cateva ore dupa ce a propus interzicerea accesului musulmanilor pe teritoriul Statelor Unite, Donald Trump a declarat ca o solutie pentru a impiedica Statul Islamic sa recruteze online tineri americani este inchiderea Internetului in anumite zone.

Donald Trump vrea ca musulmanilor sa li se interzica sa intre in SUA

Candidatul cel mai bine plasat, potrivit sondajelor, in cursa republicana in vederea alegerilor prezidentiale americane din 2016 Donald Trump a indemnat luni la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite.

Donald Trump, indemn la interzicerea accesului musulmanilor in SUA

Candidatul republican la alegerile prezidentiale americane din anul 2016, Donald Trump, a indemnat, luni, la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite.

Donald Trump vrea sa interzica accesul musulmanilor in Statele Unite

Candidatul in fruntea cursei primarelor republicane pentru alegerile prezidentiale americane din 2016, Donald Trump, a lansat luni intr-un comunicat un apel la interzicerea accesului musulmanilor in Statele Unite, potrivit AFP.

Donald Trump: Problema islamismului radical se va rezolva cand Obama va pleca dracu de la Casa Alba

Magnatul american Donald Trump, primul clasat in cursa pentru nominalizarea Partidului Republican la prezidentialele din 2016, a sustinut ca problema grava a islamismului radical se va rezolva doar atunci cand presedintele Barack Obama va pleca dracu de la Casa Alba, scrie Politico. eu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )