Libnet.ro
UNICEF

13:45

Universitatea Craiova, evacuata din nou de pe stadionul Ion Oblemenco

Online Sport Online Sport,
Universitatea Craiova, evacuata din nou de pe stadionul Ion Oblemenco

Echipa FC Universitatea Craiova, patronata de Adrian Mititelu, a fost scoasa prin ordin judecatoresc de pe arena Ion Oblemenco la o luna de la revenirea in Banie. Este a doua indepartare a echipei lui Mititelu de pe principalul stadion din Craiova in mai putin de jumatate de an. Universitatea Craiova a jucat in exil majoritatea meciurilor din turul de campionat al Ligii 2, mai putin ultima intalnire, cu Minerul Motru, disputata pe Oblemenco. continuă pe Online Sport

VIDEO Adrian Mititelu, evacuat din nou de pe stadionul Ion Oblemenco

Adrian Mititelu a fost evacuat astazi de pe stadionul Ion Oblemenco. Finantatorul FC Universitatea Craiova a plecat in mare graba din incinta complexului.

Echipa patronata de Adrian Mititelu a ramas fara casa. Gruparea a fost evacuata de pe Ion Oblemenco

Formatia patronata de Adrian Mititelu, FC Universitatea Craiova, a fost evacuata din Complexul Sportiv Ion Oblemenco, miscare numita de acesta ilegala si abuziva.

BCE va ignora, din nou, realitatea si ne va anunta ca totul este bine

Anul 2014 ar trebui sa marcheze inceputul unei noi ere pentru sistemul bancar european. Banca Centrala Europeana isi va asuma rolul de supraveghetor unic al marilor banci din zona euro, acesta fiind unul dintre pasii importanti pe calea realizarii uniunii bancare.

Bitcoin, din nou peste 1000 de dolari.

Valoarea bitcoin a depasit pragul de 1. 000 de dolari, dupa ce producatorul de jocuri pentru social media Zynga a anuntat ca va accepta moneda virtuala ca optiune de plata, transmite BBC. In ultimele saptamani bitcoin a devenit din ce in ce mai populara, insa valoarea sa e fost extrem de volatila. In noiembrie, moneda virtuala a atins nivelul record de 1. 250 de dolari, insa apoi a scazut dramatic, dupa ce Banca Centrala a Chinei a restrictionat tranzactiile cu bitcoin. Dupa anuntul .

Elevii incep astazi scoala. Cand vor lua din nou VACANTA

Elevii revin astazi la scoala. Semestrul intai, inceput pe 16 septembrie, va continua pana in 31 ianuarie, potrivit Ministerului Educatiei. Copiii vor mai avea o vacanta intersemestriala, din 1 pana in .

Ce regim tine Alexandru Arsinel pentru ajunge din nou la spital

Alexandru Arsinel a fost nevoit sa isi schimbe stilul de viata dupa transplantul de rinichi suferit anul trecut, astfel ca se fereste de mancarurile pe care le savura de regula din plin.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )