Libnet.ro
UNICEF

09:00

Unul din cei doi tineri disparuti in raul Trotus, gasit mort

România Liberă România Liberă,
Unul din cei doi tineri disparuti in raul Trotus, gasit mort

Unul din cei doi tineri din judetul Bacau care au disparut cu tot cu caruta in raul Trotus in urma cu doua zile, a fost gasit mort de catre pompieri, inecat la 11 kilometri de locul in care a fost luat de curentul de apa, echipele continuand cautarile pentru gasirea celui de-al doilea barbat, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Bacau: Doi tineri au disparut in raul Trotus cu tot cu o caruta

Doi tineri de 19 si 22 de ani, din localitatea Targu Trotus, sunt cautati, miercuri, de zeci de pompierii bacauani dupa ce au disparut cu tot cu o caruta in raul Trotus, in timp ce incercau sa traverseze cursul de apa, relateaza Mediafax.

Plimbare spre moarte: doi tineri au sfarsit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc.

Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc, potrivit Mediafax.

Bacau. Doi tineri au murit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea.

Cei doi care au speriat Salajul

Doi infractori de etnie roma au reusit sa-i bage in sperieti pe locuitorii satelor din sud-vestul Salajului, dupa ce , din 2013 incoace, au reusit sa dea mai multe spargeri, unele cu violenta, scapand, de fiecare data, neprinsi.

FOTO/VIDEO Cum se obtine o viza temporara in SUA: Peste 90% din cei 42.000 de romani care au solicitat anul trecut astfel de vize le-au obtinut

Numarul romanilor care aplica pentru vize temporare in Statele Unite ale Americii SUA) a crescut in ultimii doi ani, in timp ce rata de refuz a acestora a scazut de la 37,3% in anul fiscal 2007 la sub 10% in anul fiscal 2014, a declarat miercuri Henry Leighton, consulul general al SUA la Bucuresti. Rata de refuz a vizelor a fost foarte mare inainte ca Romania sa adere la Uniunea Europeana. In general cu cat o tara este mai stabila si prospera cu atat este mai probabil ca rata de refuz sa fie mica, iar la nivel individual conteaza foarte mult ca cel care solicita viza sa demonstreze ca are legaturi foarte puternice si lucruri la care sa se intoarca in tara din care pleaca, a spus acesta. Vezi in articol ce documente iti trebuie pentru a obtine o viza temporara in SUA, cat te costa si cum decurge un interviu.

Bataie in fata Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti: Doi indivizi sustin ca incercau sa viziteze o prietena, iar medicii nu i-ar fi lasat sa intre (VIDEO)

Bataie in toata regula in fata Spitalului Judetean Prahova. in scandal au fost implicati asistentii si un paznic al unitatii medicale de o parte si doi indivizi nervosi de cealalta parte, informeaza B1.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )